Libya Paylasim Alani(Tanisma)

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN. Çok sevindim canım çok ama çook

aklım tripolideydi ay cok sevindim gelmişler türkiyeye sağsalim sanırım pınar ablanın eside geldiki nette yok tarifeli ucaksa eşinin ki mecbur gelmiştir sag salim

hoşgeldin tripoli rabbime çok şükür kavuştun ailene ve memleketimize rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın...öpüyorum cnm...

çok sevindim canım darısı geride bekliyenlerin başına umarım pınarcımda kavuşmuştur eşine libyanada gelmiş sanırım hepsinin gözü aydın olsun..

çok sayıda türk tahliye edildi.darısı tüm bekleyenlerin başına.gelmek istemeyenler de varmış.Rabbim orda kalanların yardımcısı olsun.sadece bizim milletimiz için dua etmemeliyiz orda çok kötü durumda olan milletler var.Türkler en şanslıları.

pinaripekci canım güzel haberleri bekliyoruz geldi mii :26:

aklım tripolideydi ay cok sevindim gelmişler türkiyeye sağsalim sanırım pınar ablanın eside geldiki nette yok tarifeli ucaksa eşinin ki mecbur gelmiştir sag salim

çok sevindim canım darısı geride bekliyenlerin başına umarım pınarcımda kavuşmuştur eşine libyanada gelmiş sanırım hepsinin gözü aydın olsun..

çok şükür bin şükür canlarım..günlerdir uykuya hasret gözlerim..sevdiceğin kokusunu duyunca öyle huzurla daldı ki uykulara..affedin..bir de yarın annem ameliyat için hastaneye yatacak nasipse..gelen giden derken zannediyorum biraz ihmal oldu..hakkınızı helal edin canlarım..kimsecikler ayrı kalmasın..kimsecikler huzursuzluklar yaşamasın dilerim bir daha..hepinizden o sıcacık dostluğunuz ve halis dualarınız için rabbim razı olsun..hiç eksik olmayın yüreğimden..

canım benim.. hoşgelin kuzumm sefa geldin.

arkadaslar
lıbyada olanlarada donenlere de cok gecmıs olsun cok uzulduk hepımız olanlara sanırım hala devam edıyor elımızden duadan baskası gelmıyor Rabbım yardımcıları olsun
Libyana arkadasımızdan bır haber varmı acaba

Libyana memleketinde ve emin ellerde,sorun yok..

Güzel dualariniz ve dilekleriniz icin cok tesekkürler, Allahim orada yasayan tüm insanlari korusun.

Merhaba kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum.orda yaşananlar hala aklımda ve ben döndüm fakat hala orda akrabalarımız var lütfen twitter hesaplarınız varsa #libya hashtaglarınızı kullanırsanız ordaki libya halkının sesini duyuralım.unutmayın ki ordan gelenler mutlaka şahit olmustur libya halkı gercekten cok zor durumda.Dualarınız desteklerinizi mesajlarınızı onların sesinide duyurmak için kullanalım lütfen

Orda olaylar yaşanırken bile bir cogumuz libyalılar tarafından yardım gördü.sonra ne oldu herkes unuttu onları dünyanın yaptıgı gıbı ..Ne yazıkkı orda hala zawıye bolgesı raslanouf brega bolgesı cok kötü durumdalar hala bombalar yagıyor hala cocuklar kadınlar butun halk katlediliyor hala paralı askerler gelmeye devam edıyor.camiler hastaneler bombalanıyor şuan.Ne oldu ordan sonra bugun bakın yemene yıne bır diktatör halkını katledıyor.DUALARIMIZ LIBYA ,YEMEN, JAPONYA , GAZZE de bugun yıne bır aıle yokedıldı butun dunyada da yasanan felaketlerle .cok zor durumdayız lutfen sesımızı duyurmamıza yardımcı olun.Uykularımız yok gecemiz yok gündüzümüz yok .HALA UMUDUMUZ VAR ALLAHIM SEN AILEMI KORU VE TUM DUNYADA YASANAN ZOR DURUMDAKI INSANLARINA YARDIM ET.AMİN

Şuan bingaziye dogru geliyolar Allahım sen onları koru .Diğer şehirlerde yaşananlardan sonra ,yardım et.

libyada yaşayan sıkıntılı süreçler yaşayıp ülkeye geri dönen herkese tekrar gelmiş ve geçmiş olsun.geleli bir ay olucak ama yeni yeni alışmaya başladım eski günlerime.buna da şükür.çook şükür.allah daha kötüsünü yaşatmasın.we bir an önce sadece libyada değil dünyanın her neresinde şiddet savaş varsa inşallah bir an önce biter.Gün boyu huzur, mutluluk, sağlık ve şans diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun!..Allahın duası üzerinize olsun !..selamlar..

Geçmiş olsun arkadaşlar...Rabbim tüm müslümanları bütün kötülüklerden korusun ve sevdiklerine bağışlasın... Dualarla....

amin arkadaşlarım..rabbim yar ve yardımcısı olsun orada bulunanların..ve tüm zulme uğrayanların..

Arkadaşlar, sizden bir ricam olacak forumda katarla ilgili bir bölüm yok.acaba katarda yaşayan özellikle de çalışma amacıyla orada bulunan arkadaşlardan bilgi almak isterim.konuyla ilgili bilgi düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.sevgiyle mutlu günler..

katar'da eşim 5 sene, ben 2 sene kaldım. çalışmak için oradaydık elbette.
katar yaşamak, çalışmak için ideal bir arap ülkesi. dubai, abu dhabi, bahreyn ile benzerlikleri var, hayat ucuz ve lüks :) hiçbir sıkıntınız olmaz.
nerede yaşacağınız belli mi? kiralar bizim kaldığımız dönemde çok yüksekti, eğer kalacağınız yeri şirket ayarlamıyorsa yüksek kiralar ödemek zorunda kalabilirsiniz. araç ise problem değil, çok ucuza bi tane satın alabilir ve ya en ideali kiralayabilirsiniz. sağlık sektörü, eğitim sektörü oldukça iyi.
daha fazlası aklıma gelmiyor, size yazdıkça özledim valla :)
siz sorun ben söyleyeyim en iyisi :))
ayrıca biraz geç yazmışım sanırım :) belki de bu arada gitmişsinizdir bile :) tadını çıkarın derim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…