dualarınız iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim.şuan türkiye'deyim daha sonra ayrıntılı bir şekilde yazarım yolculuğumu.dalamana askeri kargo 222.filo ile çok güzel bir yolculukla geldim.kendinize iyi bakın.
dualarınız iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim.şuan türkiye'deyim daha sonra ayrıntılı bir şekilde yazarım yolculuğumu.dalamana askeri kargo 222.filo ile çok güzel bir yolculukla geldim.kendinize iyi bakın.
pinaripekci canım güzel haberleri bekliyoruz geldi mii :26:
aklım tripolideydi ay cok sevindim gelmişler türkiyeye sağsalim sanırım pınar ablanın eside geldiki nette yok tarifeli ucaksa eşinin ki mecbur gelmiştir sag salim
çok sevindim canım darısı geride bekliyenlerin başına umarım pınarcımda kavuşmuştur eşine libyanada gelmiş sanırım hepsinin gözü aydın olsun..
arkadaslar
lıbyada olanlarada donenlere de cok gecmıs olsun cok uzulduk hepımız olanlara sanırım hala devam edıyor elımızden duadan baskası gelmıyor Rabbım yardımcıları olsun
Libyana arkadasımızdan bır haber varmı acaba
arkadaslar
lıbyada olanlarada donenlere de cok gecmıs olsun cok uzulduk hepımız olanlara sanırım hala devam edıyor elımızden duadan baskası gelmıyor Rabbım yardımcıları olsun
Libyana arkadasımızdan bır haber varmı acaba
Arkadaşlar, sizden bir ricam olacak forumda katarla ilgili bir bölüm yok.acaba katarda yaşayan özellikle de çalışma amacıyla orada bulunan arkadaşlardan bilgi almak isterim.konuyla ilgili bilgi düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.sevgiyle mutlu günler..