Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Tripoli gelişme var mı? Madambonus'un babası gelmiş çok sevindim. pınaripekçi senni de eşine kavuşmana çok az kaldı. Dün hem annem hem babam ağır gripti, e tabi bebeğim de var; hiç giremedim.Tripoli acaba havaalanına gitseniz de orada bekleseniz daha mı iyi olur? Sık sık uçak var. Dün inen uçak sayısı 7. Tabi çok yeterli değil ama azımsanmaz o kargaşa ortamında.
Bir de ilk feribotlar Türkiye'den acil çıktığı için hazırlıksızdı, yolda yiyecek sıkıntısı olmuş. Bir de tabi bu gemiler normalde 2-3 saatlik yollar için dizayn edildiği için zor bir yolculuk olmuş, yani kamara değil koltuk sistemi olduğu için dağıtılan uyku tulumları ve battaniyelerle uyumuş yolcular. Deniz yoluyla gelecekseniz buna göre hazırlıklı olun.
Evet çok yeterli değil ama emin olun herkes elinden geleni yapıyor. O kadar karışık bir ülkeden bir haftadan daha kısa sürede 7000 insan çıkarıldı. Kimsenin burnu bile kanamadan. Koşulları düşününce bu büyük başarı.
Herkes sağa salim oradan çıkarılır umarım.
Herkese kolaylıklar dilerim.

karanfilim..allah razı olsun :KK69:

eşmin çalıştığı şantiye bugün boşaltıldı.
170 kişi birlikte geliyorlar inşallah sağ salim ve çok rezillik çekmeden gelirler.

darısı sevdiklerini bekleyenlerin başına, herkesin gönlüne göre olsun.
hepimize rabbimden bol bol sabır diliyorum.

görüşmek üzre kızlar.

kaniyecim nasılsın kuzum, canım arkadaşım? neler yapıyorsunuz? iyi haberlerini bekliyorum .

şuan tripoli durgun.hava alanında yoğunluk hat saffada.bir kaç gündür orda ayakta aç susuz bekleyenler var.hava alanına gidip beklemek çok mantıklı değil.uçak var mı ne zaman var çoğu kişi bilmiyor.eşim yine elçiliğe gitti.yarın feribot geliyor diye bir haber var.yağmur dualarım kabul olmadı bugün hava açık ve güneşli.cuma namazından sonra bakalım ne olacak.tr kanallarını ve arap kanallarını takip ediyoruz.hep aynı haberler dönüp duruyor.türk kanalları inandırıcılığı kaybetti bizim için.face açılmıyor ama msn ye gelen bildirimlerden ''libya son dakika'' yı takip ediyorum.nette dün açılan ''Libya'da son durum''u takip ediyorum.

canım nasılsın.bekliyorsunuz sanırım...allah hepinizin yardımcısı olsun...................

eşimin uçak bileti nihayet elimize geçti..yarın saat 13:25 diye görünüyor thy..ancak kaçta kalkar bilemiyorum..dilerim gecikmeden gelirler..sabah erkenden gideceklermiş havaalanına..uçağın kalkış saatine kadar ancak ulaşırız uçağa dedi..rabbim müsibetlerden uzak tutsun,hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin inşallah. her nereden yola çıkmış sılaya varmaya çalışan biri varsa rabbim hayırlısıyla kavuştursun menziline inşallah.. sevgi,selam ve dua ile..

eşimin uçak bileti nihayet elimize geçti..yarın saat 13:25 diye görünüyor thy..ancak kaçta kalkar bilemiyorum..dilerim gecikmeden gelirler..sabah erkenden gideceklermiş havaalanına..uçağın kalkış saatine kadar ancak ulaşırız uçağa dedi..rabbim müsibetlerden uzak tutsun,hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin inşallah. her nereden yola çıkmış sılaya varmaya çalışan biri varsa rabbim hayırlısıyla kavuştursun menziline inşallah.. sevgi,selam ve dua ile..

Pınarcım inş sağ salim kavuşursunuz ,dualarımız sizinle...:KK71:

Allah yardımcı olsun tüm kardeşlerimize Pınarcığım....Umarım Rabbim tüm kardeşlerimizin yolunu açık eder selametle gelirler inşallah....Dualarımız hep sizlerle canım...Artık haberleri izlemek ayrı bir üzüntü kaynağı oldu bizler için;sizleri düşünemiyorum bile..Bekleyenler ayrı üzüntü çekiyor,yurda dönmeye çalışanların çilesi ayrı.Allah yardım etsin...

Tripoli epeydir yazmadı,inşallah yola çıkmışlardır.Çok üzüldüm ona;yavrum 2 gün nasılda acıyla ama metanetle bekledi eşini...Allah yolunu açık etsin.....:KK70:

Pınarcım inş sağ salim kavuşursunuz ,dualarımız sizinle...:KK71:

Allah yardımcı olsun tüm kardeşlerimize Pınarcığım....Umarım Rabbim tüm kardeşlerimizin yolunu açık eder selametle gelirler inşallah....Dualarımız hep sizlerle canım...Artık haberleri izlemek ayrı bir üzüntü kaynağı oldu bizler için;sizleri düşünemiyorum bile..Bekleyenler ayrı üzüntü çekiyor,yurda dönmeye çalışanların çilesi ayrı.Allah yardım
Tripoli epeydir yazmadı,inşallah yola çıkmışlardır.Çok üzüldüm ona;yavrum 2 gün nasılda acıyla ama metanetle bekledi eşini...Allah yolunu açık etsin.....:KK70:

allah razı olsun arkadaşlarım..eşim şu an havaalanında..uçağa gitmeye çalışıyorlarmış..ben ulaşamadım ama birlikte geldiği kişinin eşi ulaşmış o söyledi..hayırlısıyla uçak kalksa vaktinde..hayırlısıya gelse izmire...

hayırlısıyla pınarcım, bir gecikme yaşamadan, çabucak havalanır uçak inşallah.
benim eşim bu sabah dalaman havaalanına indi askeri bir uçakla, ordan otobüslere binmişler, akşama ankarada evde olur diye düşünüyorum.
sana da sabır diliyorum, biliyorum çok zor ama gece eşin yanında olacak umarım.

sevgiler.

Kaniye dönmüş bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla, iyilermiş, nete girince haberlerini alırız artık :)
kaniye derken tripoli35 :))

sevgiler.

ohhh tripoli de dönmüş. ne güzel bir haber.
pınaripekçi umuyorum ki sen de akşama eşim geldi müjdesi vereceksin. dualarım seninle...

allaha şükürler olsun ki böyle dostlarım var..siz olmasanız bu süreç nasıl geçer di bilmiyorum..halis dualar damlayan güzel gönüllerinize sağlık..şirketten aradılar istanbuldan kalkan uçak 1 saat geç kalktığı için en az 1 saat rötar var diye..inşallah akşam 8 uçağına izmire yetişir..

allaha şükürler olsun ki böyle dostlarım var..siz olmasanız bu süreç nasıl geçer di bilmiyorum..halis dualar damlayan güzel gönüllerinize sağlık..şirketten aradılar istanbuldan kalkan uçak 1 saat geç kalktığı için en az 1 saat rötar var diye..inşallah akşam 8 uçağına izmire yetişir..

geç olsun güç olmasın pınarcım, gecikmeler olabiliyor, havaalanı mahşer yeri gibiymiş. içini ferah tut, geç de olsa evine gelecek sevdiceğin bu akşam :)

Allah herkesin yardımcısı olsun..Libyana arkadaşımızda gelmiş eşi ve çocuğu ile, bloğunda okudum..çok sevindim..

dualarınız iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim.şuan türkiye'deyim daha sonra ayrıntılı bir şekilde yazarım yolculuğumu.dalamana askeri kargo 222.filo ile çok güzel bir yolculukla geldim.kendinize iyi bakın.

dualarınız iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim.şuan türkiye'deyim daha sonra ayrıntılı bir şekilde yazarım yolculuğumu.dalamana askeri kargo 222.filo ile çok güzel bir yolculukla geldim.kendinize iyi bakın.

Çok şükür.....Hoş geldiniz canım....:KK70::KK71:

Bundan sonrada dualarımız sizlerle....Tüm kardeşlerimizle.....

Oh çok şükür tripoli ,kavuştunuz vatanınıza,hoş geldiniz.Allah kalanlara yardım etsin,böyle günler daha göstermesin...:KK34:

çoook şükür kaniyeee, eşimle meraktayız gidicez dediğindne beri, rahatladık valla :KK8:
darısı diğer arkadaşların başına

hoşgeldin canım:KK70:...hadi görüşürüz tekrar inşaallah.ailenin gözü aydın olsun......

X