merhaba bir süredir uğramadım buraya onun için geç cevap vermiş oldum kusura bakmayın.silah sesleri var ama çatışma yok.en son 3 hafta önce başka bir şehirden gelen gençlerin kalacak yer istemeleri üzerine bir çatışma oldu 3 kişi öldü ne yazık ki.sanıldığı yada başka yerlerde anlatıldığı kadar vahim durumlar söz konusu değil.eşim her gün işine problemsiz gidip gelebiliyor çok şükür.ben yalnız olduğum için dışarı çıkamıyorum.bir kere arkadaşımla çıktım millet alış verişte gezmekte tozmakta.vitrinler şıkır şıkır anlayacağınız burda hayat devam etmekte.silahın olduğu her yerde problem olacaktır bu kaçınılmaz bir gerçek.ama ben kendi adıma korkmuyorum.bu tarz olaylar herde olabilir ki olmakta.
bankalarda para sıkıntısı var onun için ödemelerde sorun yaşanabiliyor.western union açıldı ama sabah çok erken sıraya girmek gerekiyor.Türk şirketleri henüz aktif değil ne yazık ki.ama bazı firmalar bir kaç elemanlarını göndermiş durumda.şuan burda çoluk çocuk gelen Türk aileri var.geri dönüşler başladı ve devam edecek.başka bir sorunuz olursa bilim dahilinde yardımcı olmak isterim.esenlikle kalın.
ben türküm ama libyalı birinden evlenme teklifi aldm acaba kadınlara deger veriyorlar mı diye çok düşünceliyim ??
her yerin iyisi kötüsü var ama kültür farklılığını iyice düşünmende yarar var.ben olumlu yada olumsuz bir şeyler yazıp seni yönlendirmek istemem ama çok iyi düşünülmeli.hayırlısı olsun inşALLAH.
her yerin iyisi kötüsü var ama kültür farklılığını iyice düşünmende yarar var.ben olumlu yada olumsuz bir şeyler yazıp seni yönlendirmek istemem ama çok iyi düşünülmeli.hayırlısı olsun inşALLAH.[/Q
Merhaba Tripoli-35 daha önceki yorumlarının tümünü okuyamadım o yüzden daha önce sorulmuş bir soruyu soruyorsam kusura bakma.eşimin işi nedeniyle bir kaç ay içerisinde libyaya gelme ihtimalimiz var.eşimin maaşı 4000 dolar civarı olacak büyük ihtimalle.Temmuz ayında da bebeğimiz olacak inşallah.oturulabilir güzel evlerin kiraları ne kadar,bebeğim için yaşanabilir bir yer mi, hastane sıkıntısı var mı.su elektrik sıkıntısı var mı..durum hala karışık mı?????sorular çok aslında ama en önemlileri bunlar.eşimle ayrı kalmak istemiyoruz eğer yaşanacak güzel bir yerse özellikle bebeğim için hiç düşünmeyeceğim.şu an türkiyede ama imkansızlıkların ortasındayız alıştım çok yüksek standartları aramıyorum artık zaten.cevaplarsan çok sevinirim içimi çok rahatlatmış olursun.
seçim hazırlığında ki Libya'da ortam da bir gerginlik var.net olarak gözle görünen sorunlar henüz yok inşALLAHta olmaz ama birilerinin işine geliyor ortamı germek halkı rahatsız etmek.sonumuz hayır olsun.şu seçimide kazasız belasız atlatsak....
buraya bir çok asker geliyor nasıl geldikleri hakkında bir fikrin var mıdır?? inş herşey düzene girer ama gerçekten geri kalmışlar.. seçimde ne gibi değişiklikler oldu? şimdiden teşekkür ederm..