sıkıntılar bitmiyor.eltim cezayir vadandaşı.o nu nasıl götürcez.konsolosluk elimizde ki nikah kağıdının yeterli olduğunu söyledi.nikah cüzdanları yok.sadece libya da evlendiklerine dair elimizde belge var belgenin tükçe tercümeside var.konsolosluk sorun olmaz o belge yeterli demişti ama öz önce elçilik olmaz dedi.ne olacak herkes farklı şeyler söylemeye devam ediyor.bu konuda bilgisi olan var mı kızın pasaportu var.kimliği yanında kaynımla evli olduğuna dair belge var.ne yazık ki nerden sağlıklı bilgi alabiliriz bilmiyoruz.yeterli konturumuz yok acil durumlar için ayırdık.netten resmi kurumlara ulaşamıyorum.
off online dın ben yazarken ama bitirene kadar çıkmışsın umarım işine yarar, özelden mesaj atamıyorum ben o yüzden burdan yazdım :/
sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.RABBİM senden razı olsun ne istediğin ne dilediğin varsa o olsun.öyel mutluyum ki anlatılmaz.hızır gibi yetiştin.Allah bebeğini kucağına sağ salim almanı nasip etsin.insanlık işte bu.seni alkışlamak senin için slogan atmak istiyorum.eşine çok selamlar.
son durum.yarın cuma namazından sonra büyük yürüyüş var.o saat kadar elçiliğe gitmeyi planlıyoruz.ama elçilik sahip çıkmıyor bize büyük ihtimal hava alanına gidin denilcek.hava alanında durum çok kötü mahşer yeri gibiymiş.olaylar oluyor.feribotun geleceği kesin değil.elçilik bize en son yok dedi.ama takip ettiğim sayfaların birinde feribot geliyor yazılmış.takip ettiğim yer googleye libya kriz masası yazınca skytürk sayfasında benim de yorumlarım var.ne olucak belli değil.
kaniye yada bana mail adresini at özelden oraya yazıyım ...
kaniye yada bana mail adresini at özelden oraya yazıyım ...
ekledim seni kabul et canım...
bana istek gelmedi sanırım sorun var kime verdiysem ekleyemiyor.siz bana ulaştırsanız.şimdi burdayım siz yazın msnizi sonra silersiniz olur mu.
madambonus cok sevindim canım babanın döndugune hissediyordum sana ucaktadır demiştim pınarın eşinde sıra oda sag salim gelsin inş
son durum.yarın cuma namazından sonra büyük yürüyüş var.o saat kadar elçiliğe gitmeyi planlıyoruz.ama elçilik sahip çıkmıyor bize büyük ihtimal hava alanına gidin denilcek.hava alanında durum çok kötü mahşer yeri gibiymiş.olaylar oluyor.feribotun geleceği kesin değil.elçilik bize en son yok dedi.ama takip ettiğim sayfaların birinde feribot geliyor yazılmış.takip ettiğim yer googleye libya kriz masası yazınca skytürk sayfasında benim de yorumlarım var.ne olucak belli değil.
Hepinizin gözü aydın çok sevindim canım ya,sanki kendi ailemden biri geliyormuş gibi mutlu oldum.Darısı Pınarİpekçi arkadaşımıza,İnşallah o da eşine kavuşur..
madambonus gözün aydın canım tripoli canım sizlerde en kısa zamanda gelirsiniz inş. pınaripekçi sizleri de Allah sağ salim kavuştursun inşallah dualarımız sizinle ...
askeri tahliye gemisi bugün 13.10 da bingazi limanına yanaşmış fırkateynlerle beraber...