- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaslar,
Kaniye ordamisin?
Esefem sana ayit yazi varmi diye forumda hizli okuma yaptim iyimisiniz lütfen yazimi gören cevap versin. Suan neredesiniz?
Ben cumartesi günü girgarishteki yangindan sonra acilen sehri terk ettim ucakla, ama almanyaya gidemedim avusturyaya uctum orada bir gece kaldim oglumla ve almanyaya uctum, esim libyada kaldi ama benden birgün sonra is arkadaslariyla tunusa gecmisler, bazilari hala libyada ve vize sorunu yüzünden ayrilamadi.
Oradan ayrilmadan kiz arkadaslarimi aradim ikisine ulastim, tlf baglantisini kestiler, buradan sesleniyorum, neslihan, Tuba, Özlem, Naime, Kaniye ...... iyimisiniz cevap bekliyorum.
selam arkadaslar,
Kaniye ordamisin?
Esefem sana ayit yazi varmi diye forumda hizli okuma yaptim iyimisiniz lütfen yazimi gören cevap versin. Suan neredesiniz?
Ben cumartesi günü girgarishteki yangindan sonra acilen sehri terk ettim ucakla, ama almanyaya gidemedim avusturyaya uctum orada bir gece kaldim oglumla ve almanyaya uctum, esim libyada kaldi ama benden birgün sonra is arkadaslariyla tunusa gecmisler, bazilari hala libyada ve vize sorunu yüzünden ayrilamadi.
Oradan ayrilmadan kiz arkadaslarimi aradim ikisine ulastim, tlf baglantisini kestiler, buradan sesleniyorum, neslihan, Tuba, Özlem, Naime, Kaniye ...... iyimisiniz cevap bekliyorum.
ben de sürekli haber takibindeyim.eşim elçiliğe gitti baş vurmak için.çok şükür iyiler şimdi eşim kaynım ve 2 elamanımız.ben 3 kişi diye biliyordum ama 4 kişilermiş.2 gece nezaratte kalmışlar hiç bir sebep yokken içeri almışlar ve yine hiç bir şey demeden salmışlar.nezarete girerken ve çıkarken gözlerini bağlamışlar.bazıları onlara dokunmayın onlar Türk diyormuş ama rahat değillermiş tabi.eşimin 500 eurosu biraz doları diğerlerinin cep telefonları ve bir miktar paraları kayıp.dün bahsetmiştim elimizde bir numara var diye hani çalan ama açılmayan numara.diğer elemanınmış.polisler görmeden cep teleni sesize alıp arabada koltuk altına saklamış.eşimin telini sonra teslim etmişler ama 2 telefon yok.oldukları karakolda başka türk yokmuş.çok ayrıntılı konuşmaya fırsatım olmadı.hava kararmadan ortalık sakinken elçilik işlerini yapmalı.sonumuz hayır olsun.
allaha çopk şükür ayşem..biryandan aklım sendeydi.face de de yazmıştım cevap gelmeyince içim rahat etmemişti.çok şükür iyisiniz..eşim de hala trablusta cumaretsi gelecek inşallah..ya da daha erken bilet bulabilirse daha önce..hayırlısıyla kavuşalım da bu yeter..inşallah siz de kavuşursunuz tez zamanda hayırlısıyla birtanem..
Pinarcim allahim tez zamanda kavustursun esinle insallah, gönlünü ferah tut canim arkadasim
ben esinin trablusda oldugunu bilmiyordum sizi beraber saniyordum.
Allahim dua ediyorum daha fazla insan hayatini kaybetmeden cözülsün olaylar.
selam arkadaslar,
Kaniye ordamisin?
tripoli inşallah çok yakında türkiye`de olursunuz...
Sen yazmaya devam et gelişmeleri merak ediyoruz. Şuan bulunduğunuz yerde durumlar nasıl?
Madambonusu da merak ettim. O da babasını bekliyordu. Geldi mi acaba...
İnşallah Pınaripekçi de tez zamanda eşine kavuşur..
dualarımız sizinle....
Kızlar babam geliyorrr
hepinize yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim..sabaha karsı rdı babam..Atatürk havalimanındymışş ve şimdi istanbuldan yola çıktı eve geliyor..Şükürler olsun...Çok ağladım..Çok merak ettim..ne listelerde adı vardı ne gelenlerde...şirket uçak kiralamış..onunla geldi..detayları babam gelince öğrenir yazarım..Çok çok saolun