Libya Paylasim Alani(Tanisma)

eşim anlattıkça şaşırıyorum.ayrıntıları size türkiyeye dönünce yazarım.şimdi yazmıyayım.çok şükür şimdi yanımda.onlarda bizim için endişe etmişler.bir süreliğine ortalık sakinleşinceye kadar türkiyeye gideceğiz.konsolosluğa tekrar ulaşmaya çalışıyorum.adlarımızı listeye mi yazdırmalıyız hangi yolla çıkmalıyız diye.gelişme olursa tekrar yazarım.Allah ım tüm ailelere sabır versin bir an önce bir araya gelsinler.

Tahmin edebiliyorum ortamı, endişelerini. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Umarım bir an önce dönersiniz.

Bu kadarla geçmiş olsun canım. Tez zamanda gelirsiniz Türkiye'ye inşallah.

çok sevindim canım işallah sağ salim türkiyeye gelirsiniz bizden kopma

hangi yolla çıkıcamız belli değil.tunus girişinde telefon hafıza kartlarını kırıyorlar laptoplara el koyuyorlarmış.eşim sınıra gitmişti anlatıyor ağlayan ağlayana diyor.çıkmak için laptoplarını bırakmak zorunda kalıyorlarmış.eşim göz altına alındığında telefon hafıza kartlarını kırmışlar tüm hafıza içeren şeylere el konuluyormuş.dışarı bilgi sızmaması için daha ne sızacaksa.tüm dünya görüyor burda olanları.şuan buralar durgun ama arap kanallarında izledim şimdi bingazi de lidere karşı gelenlerin evleri tespit edilmiş kapılar kırılıyor bingazide karmaşa devam ediyor.bu türk kanallarında yayınlanırmı bilmiyorum.ama bingazide lider karşıtlarının evlerine giriliyor.el cezire denilen arap kanalı 2 saattir açılmıyor.

Son düzenleme:
ALLAH ım onu bana bağışladı.elim ayağım heycandan titriyor.nasıl bür sevinç tarifi imkansız.Rabbim tüm ayrı kalanları kavuştursun.amin amin amin

canım benim bak hislerimiz ve dualarımız dogru cıktı sabaha kavusacaksın demiştim oh sağ salim gelsin yinede guvenli eldelermiş belki üzerindeki para cok diye onuda gaspcı fln sanmıslardır ay cok sevindim canım ordan uzaklasın su olaylar bitene kadar lütfen ayyy cok sevindim yaaa

Direkt Türkiyeye gelmeniz mümkün değil mi canım Tunus'a çıkmadan? Konsolosluk kanalıyla, ya da Büyükelçilik?

Direkt Türkiyeye gelmeniz mümkün değil mi canım Tunus'a çıkmadan? Konsolosluk kanalıyla, ya da Büyükelçilik?

eşim şimdi aradı konsolosluktan elçiliğe geçiyormuş.inşallah bir an önce gelebiliriz.sanki fırtına öncesi sesizlik var.önümüzde ki günlerde ne oluyor bilmiyorum.trablus hava alanında yığılma varmış.polis şiddet uyguluyormuş diye haberler geliyor.inşallah feribotlar gelir buraya onlarla döneriz ülkemize.

facebookta 'libya son dakika' diye bir grup kurulmuş.çok yardımcı oluyorlar yaşasın Türk dayanışması diyorum.ben faceden sürekli düşüyorum.yağmurdan dolayı sanırım.

tripoli çok sevindim vallahi çok sevindimm havalara uçtum resmen. Gözünaydın, rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, beterinden korusun.. allaha emanet olunn

................................................

Son düzenleme:
tripoli çok şükür canım eşine kavuşmuşsun akşamdan beri aklım sendeydi acaba neoldu diye inşallah Rabbim sağsalim hayırlısıyla türkiyeye gelmeyi nasip etsin Rabbim yardımcınız olsun canım ordaki herkesin yardımcısı olsun Rabbim umarım olaylar biranönce düzelir

Insallah canim. Biz burdan tahliyeyle alakali haber aldikca bildiririz sana...
Esinin kardesi ve diger calisaniniz da geldiler degil mi, guvendeler??

Insallah canim. Biz burdan tahliyeyle alakali haber aldikca bildiririz sana...
Esinin kardesi ve diger calisaniniz da geldiler degil mi, guvendeler??

ben de sürekli haber takibindeyim.eşim elçiliğe gitti baş vurmak için.çok şükür iyiler şimdi eşim kaynım ve 2 elamanımız.ben 3 kişi diye biliyordum ama 4 kişilermiş.2 gece nezaratte kalmışlar hiç bir sebep yokken içeri almışlar ve yine hiç bir şey demeden salmışlar.nezarete girerken ve çıkarken gözlerini bağlamışlar.bazıları onlara dokunmayın onlar Türk diyormuş ama rahat değillermiş tabi.eşimin 500 eurosu biraz doları diğerlerinin cep telefonları ve bir miktar paraları kayıp.dün bahsetmiştim elimizde bir numara var diye hani çalan ama açılmayan numara.diğer elemanınmış.polisler görmeden cep teleni sesize alıp arabada koltuk altına saklamış.eşimin telini sonra teslim etmişler ama 2 telefon yok.oldukları karakolda başka türk yokmuş.çok ayrıntılı konuşmaya fırsatım olmadı.hava kararmadan ortalık sakinken elçilik işlerini yapmalı.sonumuz hayır olsun.

tek tek yazamıycam ama konuyu takip eden bizim için dua eden herkesten Allah razı olsun.inşallah herkes sevdiklerine kavuşacak.

hadi inşallah hayırlısıyla halleder de bir an önce ayrılırsınız canım ordan. bir süre türkiyede kalmanız en iyisi sanırım.

Korku filmi gibi.
Paralarına el koymuşlar sizinkilerinde. Tv de izledim anlatıyordu çırılçıplak soymuşlar karakolda bir türkü bu nasıl müslümanlık diye bağırıyordu.
Ayy bir an önce gelin buraya inşallah kaniye..
Allah senden de razı olsun birlikte aştık sıkıntılı iki günü.
Allah hiçbirimize yaşatmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…