- 3 Eylül 2008
- 4.409
- 79
Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın masasına bıraktığım kaydı sildireyim mi? Yardıma ihtiyacı olan çok insan daha var, vakit kazandıralım onlara.
Harika çok çok sevindim. Senin ne yaşadığını tabi anlayamayız ama senin kadar sevindik biz de. Bu arada tahliyeler sürecek. Deniz yoluyla vatandaşlar getirilecek. sonraki seferlerde gemi Trablus'a yanaşacakmış. Aşağıdaki linkte var. O yüzden siz de bir süreliğine de olsa gelmek için konsoloslukla irtibata geçin, sıraya yazılın. Naçizane tavsiyem. Kaddafi çekilmeyecek, muhalifler pes etmeyecek. Kaddafi'yi düşürmek Mübarek'i düşürmek kadar kolay olmayacak. Adam kan akıtacak. İş zaten olmaz bu ortamda, bir süre uzaklaşın derim ben.
Libya'da bir Trk ld! - GAZETEVATAN.COM
Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın masasına bıraktığım kaydı sildireyim mi? Yardıma ihtiyacı olan çok insan daha var, vakit kazandıralım onlara.
Evet ben de katılıyorum...Bir süreliğine zaten orada da olsa çalışamazlar, uzaklaşmak en iyisi...
Bu arada tripoli'nin eşi geldikten sonra ulaştığımız kriz merkezlerine tekrar ulaşıp bilgi vermeliyiz değil mi? Sanırım sen de ulaşmıştın kriz merkezlerinden birine?
Ben Dışişleri Bakanlığının Libya için açtığı kriz merkezini düşürdüm ve kayıpların ismini yazdırmıştım, haber alırsam durumu güncellememi istemişlerdi. Tekrar düşürmek kolay olmayacak ama, tripolinin eşi geldikten sonra bunu bildirmek lazım. Diğer kayıplara harcanan mesaiden çalmamak gerek sonuçta. Düşürebilirsem bilgiyi güncelleyeceğim, sen ne dersin?
Evet ben de öyle düşündüm yazdım da zaten.
Eve gelmişler, sildirelim istersen.
Sildirdim ben. Artık içim rahatladı ya.
hepinize tek tek teşekkür ederim eğer burda sizlerle paylaşmasaydım bu kadar güçlü duramazdım.ayrıntıları henüz bilmiyorum. bi rbaktım telefon çalıyor aşkım yazıyor açtım aşkım dedi sorma başımıza geleni dedim ne oldu nerdesin
polis bizi nezarete aldı şimdi bıraktılar geliyoruz dedi bende hemen gel dedim.
gelince ayrıntıları öğrencem.ALLAH hepnizden razı olsun yorumlarınızla destek verdiniz elinizden gelen herşeyi yaptınız.binlerce milyonlarca kez teşekkürler.dualarımız kabul oldu.Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun.amin amin amin
Gozun aydin tripoli35 Rabbim bir daha ayrilik yasatmasin size sabah sabah cok mutlu oldum inan.bir sure dukkaninizi kapatip TR ye gidin.ortalik durulana kadar.dun aksam Libyanada gelmis Trye darisi orada kalan vatandaslarimiza olsun.Rabbim onlari sakinip korusun.Amin...
Gözünüz aydın olsun arkadaşım çok sevindimm şükür eşiniz den haber aldınız darısı orada yaşayan diğer vatandaşlarımıza inşallah
hepinize tek tek teşekkür ederim eğer burda sizlerle paylaşmasaydım bu kadar güçlü duramazdım.ayrıntıları henüz bilmiyorum. bi rbaktım telefon çalıyor aşkım yazıyor açtım aşkım dedi sorma başımıza geleni dedim ne oldu nerdesin
polis bizi nezarete aldı şimdi bıraktılar geliyoruz dedi bende hemen gel dedim.
gelince ayrıntıları öğrencem.ALLAH hepnizden razı olsun yorumlarınızla destek verdiniz elinizden gelen herşeyi yaptınız.binlerce milyonlarca kez teşekkürler.dualarımız kabul oldu.Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun.amin amin amin
evet sağ salim geldiler bu arada 4 kişilermiş.şuan size ayrıntı yazamıycam daha sonra yazarım ayrıntıları.bir süreliğine burayı terk etmeyi düşünüyoruz.hepinizden ALLAH razı olsun.sizler olmasanı zbu kadar güçlü kalamazdım.bir süre yazmıycam konuşuyoruz.