Libya Paylasim Alani(Tanisma)

Harika çok çok sevindim. Senin ne yaşadığını tabi anlayamayız ama senin kadar sevindik biz de. Bu arada tahliyeler sürecek. Deniz yoluyla vatandaşlar getirilecek. sonraki seferlerde gemi Trablus'a yanaşacakmış. Aşağıdaki linkte var. O yüzden siz de bir süreliğine de olsa gelmek için konsoloslukla irtibata geçin, sıraya yazılın. Naçizane tavsiyem. Kaddafi çekilmeyecek, muhalifler pes etmeyecek. Kaddafi'yi düşürmek Mübarek'i düşürmek kadar kolay olmayacak. Adam kan akıtacak. İş zaten olmaz bu ortamda, bir süre uzaklaşın derim ben.

Libya'da bir Trk ld! - GAZETEVATAN.COM

Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın masasına bıraktığım kaydı sildireyim mi? Yardıma ihtiyacı olan çok insan daha var, vakit kazandıralım onlara.

Evet ben de katılıyorum...Bir süreliğine zaten orada da olsa çalışamazlar, uzaklaşmak en iyisi...
Bu arada tripoli'nin eşi geldikten sonra ulaştığımız kriz merkezlerine tekrar ulaşıp bilgi vermeliyiz değil mi? Sanırım sen de ulaşmıştın kriz merkezlerinden birine?
Ben Dışişleri Bakanlığının Libya için açtığı kriz merkezini düşürdüm ve kayıpların ismini yazdırmıştım, haber alırsam durumu güncellememi istemişlerdi. Tekrar düşürmek kolay olmayacak ama, tripolinin eşi geldikten sonra bunu bildirmek lazım. Diğer kayıplara harcanan mesaiden çalmamak gerek sonuçta. Düşürebilirsem bilgiyi güncelleyeceğim, sen ne dersin?

Rahatladım valla.Dışarı çıkmam gerekiyordu çıkamıyordum haber gelmedi diye.
Gönül rahatlığıyla çıkabilirim artık ben döndüğümde de eşin çoktan gelmiş olur eve.
Sende yazarsın bize..
Allah başka ayrılık vermesin,Sizi bizi hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın.
Ben de az önce türkiye'ye gelen bir vatandaşın söylediklerini dinleyince ağladım.
İnsanın vatanı gibisi yok buranın kokusu gibi yok öleceksem burada öleyim diyordu adam..
Duygulandım..
Bizi ülkemizde de zaman zaman kaos yaşatmak isteyenler oluyor.
Bu hallere getiremesinler bizi inşallah..
Şükür ediyorum yaşadığımız rejime demokrasiye,duygulandım ya..

Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın masasına bıraktığım kaydı sildireyim mi? Yardıma ihtiyacı olan çok insan daha var, vakit kazandıralım onlara.

Ben de tam sana bunu sormuştum. Eve ulaşsın öyle sildirelim istersen. Ben de Dışişleri Bakanlığı'nın kriz masasında sildireceğim.
Ama tabi düşürebilirsem.Düşürmek çok zor olmuştu zira.

Evet ben de öyle düşündüm yazdım da zaten.

Gozun aydin tripoli35 Rabbim bir daha ayrilik yasatmasin size sabah sabah cok mutlu oldum inan.bir sure dukkaninizi kapatip TR ye gidin.ortalik durulana kadar.dun aksam Libyanada gelmis Trye darisi orada kalan vatandaslarimiza olsun.Rabbim onlari sakinip korusun.Amin...

Ben de sildirdim...İnşallah darısı tüm sevdiklerinden haber alamayanlara olsun...

Gözünüz aydın olsun arkadaşım çok sevindimm şükür eşiniz den haber aldınız darısı orada yaşayan diğer vatandaşlarımıza inşallah

Gözünüz aydın olsun arkadaşım çok sevindimm şükür eşiniz den haber aldınız darısı orada yaşayan diğer vatandaşlarımıza inşallah

inşallah kardeşlerim..hepimiz kavuşalım sevdiklerimize inşallah..eşim her konuşma da bir sorun yok merak etme diyor ancak göz görmüyor,gönül dinlemiyor..

Allahıma çok şükür arkadaşım gözünaydın olsun.eşim aradı diye yazmışsın ya o an tüylerim diken diken oldu çok sevindim canım Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın.Darısı diğer vatandaşlarımızın başına.

tripoli o kadar çok sevindim ki anlatamam. nihayet senden güzel haber aldık..
İnşallah burada diğer arkadaşlardan da mutlu haberler alırız..

evet sağ salim geldiler bu arada 4 kişilermiş.şuan size ayrıntı yazamıycam daha sonra yazarım ayrıntıları.bir süreliğine burayı terk etmeyi düşünüyoruz.hepinizden ALLAH razı olsun.sizler olmasanı zbu kadar güçlü kalamazdım.bir süre yazmıycam konuşuyoruz.

bir daha ayrılık vermesin inşallah..eşine de geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım eşimde çok sevindi..

gözün aydın tripoliii, çok sevindik çoooook... anlayabiliyorum seni çok iyi bende bekliyorum eşimi allahın izniyle oda gelsin hayırlısıyla ülkeyee, tüüüüm vatandaşlarımız gelsin kimseye yaşatmasın rabbim acı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…