Lh hormon yüksekliği

Merhaba gebe kalabildiniz mi acaba bendede aynı sizin sorununuzdan var 1.5 yıl oldu bende oğlum hemen olmuştu

Merhaba arkadaslar imsh birisi gorur ve cvp verir cok takiyorum malesef bende haziran ayinda dis gebelik gecrdim metotrax ile dusuruldu 3 ay kadar korunduk ve eyluldede hsg cektrdim hic bi sorun cikmadi ama iki aydir lh hormonum cok yuksek cikiyor lh 15 fsh 7 cikti. Bu ay letu ve catlatma igmesi yaptrim olur mu bilmiyorum ama yumurtamin catladgini hissetmedim yumurtam 21 mm iken catlatma igmesi yaptrmistim 1 hafta oldu

Tüylenme gibi sorununuz oldumu olduyda ne gibi yöntemler denediniz doğum kontrol hapı kullandiniz mi çocuk sahibi oldunuz mu ben bekarım ve ilerideki eşime böyle bir şeyi belirtmm gerekiyor mu sizce lutfen yardıma ihtiyacım var

Kızlar benim lh 15.94 fsh 7.59 prolktin 17.9 tsh 0.93 estradiol 40.89 değerler normal mi 2 yıldır bebeğim olmuyor benim de

Arkadaşlar merhaba. Bende iki düşük yaşadım ikisi de kromozom anomalisi çıktı ve doktorum direk tüp bebek önerdi. Son kürtajımdan bu yana adet oluyorum sürekli… hormon testleri yaptım lh(18.6)-fsh(9.77)-estradiol e2(53.2)- prolaktin(31.6) şeklinde çıktı. 4 ü de yüksek çıktı. Doktorum bana hormonların düzensiz dedi sadece. Bu konuyla ilgili tecrübeleriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

Slm cnm rahatsız ettim benim yaşım 46 bekarım hiç evlenmedim covid oldum regli olamadım bu ay covid regliyi etkilermi dra gittim menepozdamiyim diye çok korktum regli değilken hormonlara baktılar saglikli sonuç vermez demi reglim 4 gün gecikti diye gittim fsh 28.67 Lh 33.00 esteredol 193 çıktı polikistik over dedi Qlairisto diye ilaç verdi kulanmayacagim bekarım çünkü regli olunmuyormus ilaçla ben regli olmayacaksam neden kullanayım tarlusal verdi Perşembe bitti ama hala regli olamadım gogusleerim çok hasaslasti hafif ağrım var ama tık yok regli olsamda kurtulsam subrapubik pelvis us istedi onda daha iyi gözüküyormus çok korkuyorum menepoza girmiş olabilir miyim annem 50 yasnda girmiş yardımcı olurmusum cnm aslan pençesi içmeye başladım ilaç bitti yanlışım yapıyorum

Slm cnm rahatsız ettim benim yaşım 46 bekarım hiç evlenmedim covid oldum regli olamadım bu ay covid regliyi etkilermi dra gittim menepozdamiyim diye çok korktum regli değilken hormonlara baktılar saglikli sonuç vermez demi reglim 4 gün gecikti diye gittim fsh 28.67 Lh 33.00 esteredol 193 çıktı polikistik over dedi Qlairisto diye ilaç verdi kulanmayacagim bekarım çünkü regli olunmuyormus ilaçla ben regli olmayacaksam neden kullanayım tarlusal verdi Perşembe bitti ama hala regli olamadım gogusleerim çok hasaslasti hafif ağrım var ama tık yok regli olsamda kurtulsam subrapubik pelvis us istedi onda daha iyi gözüküyormus çok korkuyorum menepoza girmiş olabilir miyim annem 50 yasnda girmiş yardımcı olurmusum cnm aslan pençesi içmeye başladım ilaç bitti yanlışım yapıyorum yardımcı olurmusun cnm

Slm cnm rahatsız ettim benim yaşım 46 bekarım hiç evlenmedim covid oldum regli olamadım bu ay covid regliyi etkilermi dra gittim menepozdamiyim diye çok korktum regli değilken hormonlara baktılar saglikli sonuç vermez demi reglim 4 gün gecikti diye gittim fsh 28.67 Lh 33.00 esteredol 193 çıktı polikistik over dedi Qlairisto diye ilaç verdi kulanmayacagim bekarım çünkü regli olunmuyormus ilaçla ben regli olmayacaksam neden kullanayım tarlusal verdi Perşembe bitti ama hala regli olamadım gogusleerim çok hasaslasti hafif ağrım var ama tık yok regli olsamda kurtulsam subrapubik pelvis us istedi onda daha iyi gözüküyormus çok korkuyorum menepoza girmiş olabilir miyim annem 50 yasnda girmiş yardımcı olurmusum cnm aslan pençesi içmeye başladım ilaç bitti yanlışım yapıyorum yardımcı olurmusun cnm

gecmiş olsun.genelde Lh yüksekliğinde adet düzensizlikleri oluyor.O yüzden gebe kalınmada sorun yaşanabiliyor.sizdede oluyormu adet düzensizliği?
Benim LH 4.1
Prolaktin 18
Gebe kalmaya engel mi düzenli adet görüyorum 1.5 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz olmuyo

Merhaba basına aynı sey gelen varsa yardımcı olur mu cok üzgünüm.. 27 yasındayım evli değilim hormon tahlili yapıldım ( adetli değildim ve şubat5 de son adetim ben bu tahlili 20 şubatta yapıldım) değerlerim şöyle çıktı ;
Prolaktin 12.98

Est 156

Lh 27.48

Fsh 6.34
Lh asırı yüksek cıktı doktor ailende menapoza erken giren varmı dedi cok canım sıkıldı kac gündür aglıyorum simdi lartusalla adet olmayı bekliyorum ki 3. Gidiyim basına böyle gelip erken menapoza giren varmı

Merhaba üzülmeden bir de adetliyken verirmisiniz testinizi ? Fsh değeriniz güzel buna bakarak erken menapoz olmaz fsh 10-15 in üstüne çıkınca erken menapoz oluyor. Ben fsh 34 'le öğrenmiştim. Sizin erken menapoz değil ama polikistik over gibi görünüyor test sunucunuza göre çünkü lh yüksek fsh da. Bunun için başka doktora daha gidin ve yeniden test verin. Ayrıca amh testi muhakkak olcturun yumurta rezervi yani. Eğer düşük değilse menapoz değildir korkmayın. Bu şekilde olup nasıl erken menapoz dediler anlam veremedim. Lh yüksek çıkınca değil fsh yüksek çıkınca erken menapoz oluyor. Lh yuksekse ve fsh nın iki katı veya iki katından yuksekse polikistik over deniliyor.

Yardımınız icin cok tesekkür ederim amh testi verdim ama sonuc henüz cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…