Lh hormon yüksekliği

5 ay matofin 4 ay klomen ve ikisinide kestik sonunda inofolic toza basladim o ayda oldu zaten

Âdetlerimde düzenliydi benim

Cnm kelimenden önce hsgde çekildi benim açık cıktı sorun yoktu ama bilmiyorum etkisi varmidir

Bende geçen ay hsg çektirdim bu ay glokofen ve klomen kullanıyorum. Sizin hsgden sonraki ay mı oldu hamileliğiniz?

5 ay matofin 4 ay klomen ve ikisinide kestik sonunda inofolic toza basladim o ayda oldu zaten

Âdetlerimde düzenliydi benim

Cnm kelimenden önce hsgde çekildi benim açık cıktı sorun yoktu ama bilmiyorum etkisi varmidir
Olabilir tabiki etkisi hsg den sonraki 3ay cok onemli derler benimde duzenli suanda en gec 33 gunde oluyorum umarim bana da etki eder bu ay bende pco duzensizlik hicbisey yoktu hersey normaldi taaaki 1 aylik korunma ignesi yaptiktan sonra sadece 1 kere kullandm ama 2yil oldu hala etkisi var sanirim ilk gebeligimde bi sikintim yoktu cunku ilk ay oldu

Evet canim haklisin bu bir maraton suanda bi pco deniliyo bi yumurta tembelligi aşacagima inaniyorum ben
Evet banada ole dediler cnm ikisinide diyorlardı doğru yoldasın aynı tedaviyi gördüm bende yanlız hsg cekelim derlerse sonra kabul et onuda yaptır gerekirse birde yumurtlama zamanına dikkat et ben adetten sonra yumurtlamaya kadar ikigunde bir çalıştık hamile kaldığım ay altıma yastık koydum ayaklarımı diktim havaya 20 dk bekledim yaptiklarim bunlar cnm

Canim tupler kapanir mi sonradan normal bi gebelik yasadim 6 yil once bu yuzden mi bilmiyrm doktor hsg den soz etmiyo

Ovulasyon testi yapiyrm bu ay 14.gundeym ama surekli iki cizgi koyu cikiyo gitmeden bi de bunu deniyeyim dedim ama hicbisey anlamadm yumurtlama olmadigi icin sanirim doktor bu ay bekleme olmaz ilacsiz dedi ama yinede sansimi deniyeyim :)

Kizim 5bucuk yasinda dugunden sonraki ay hamileydim suanda da olmuyo pco dedi doktor baska doktorda yumurta tembelligi dedi ben de kendimce ugrasiyrm
Cnm ovulasyon hesaplama var yaz google yumurtlama gününu bul öncesi ve sonrasını değerlendirin yumurtlama varsa aynı şey zaten

Cnm ovulasyon hesaplama var yaz google yumurtlama gününu bul öncesi ve sonrasını değerlendirin yumurtlama varsa aynı şey zaten
Degerlendiriyoruz bizde suan yumurtlama gunleri diye gorunuyo umarim tedavi baslamadan bu ay biter yoksa ilac baslayacagim tekrar çok yipratici oluyo dua en guzel ilactir insallah Allah isteyen herkese nasip eder

Degerlendiriyoruz bizde suan yumurtlama gunleri diye gorunuyo umarim tedavi baslamadan bu ay biter yoksa ilac baslayacagim tekrar çok yipratici oluyo dua en guzel ilactir insallah Allah isteyen herkese nasip eder
Amin cnm sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak elbet verir iyi geceler

İnşallah canm hakkımızda hayırlısı olsun eşimin izni 15 gün yetmez diye korkuyorum ama nasipte varsa olur cok tesekkür ederm burdan birbirimizi bilgilendirmeye devam edelim inşallah

Evet cnm klomen kullandım ama onla olmadı önce şeker hapı sonra inofolic toz kullandım ama ben yumurtlamaya kadar kullandım 1 kutuyu bitirmedim bile
Peki ovulasyon testini denexinizmi blkide yumurtlama gununu tam bilemediginiz icin hamile kalamadiniz

Benimde lh 13 fsh 6 çıkmıştı pkoluydm seker hapi matofin inofolic tozla hamile kaldm hamile kaldigim ayda lh ye bakmistim lh 7 dusmustu 13 den fsh da 6 diydi
Doktor bana da matofin verdi ama sebebini söylemedi ne ilacı bu canım

Doktor bana da matofin verdi ama sebebini söylemedi ne ilacı bu canım
Cnm bu pkolululara yada yumurta tembelliği olanlara veriliyo iştahını kesecek ve zayiflicaksin ben 60 kilodan 53 kiloya düştüm hormonlarım düzeldi gerçekten iç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…