Lh hormon yüksekliği

Yardimci olmak isterim sorabilirsiniz
Çok tesekkür ederm. Bende de pko var ama adetlerim düzenli bitkilerle biraz olsun hormonları düzelttim gebe kalamıyorum Dr bu ay klomen deneyelim dedi pko olup nasıl Hamile kaldınız neler denediniz

Çok tesekkür ederm. Bende de pko var ama adetlerim düzenli bitkilerle biraz olsun hormonları düzelttim gebe kalamıyorum Dr bu ay klomen deneyelim dedi pko olup nasıl Hamile kaldınız neler denediniz
Acikcasi ilk hamileligim ilk ay oldu kizim 5 bucuk yasinda polikistik overmiydim bilemedim duzenliydi adetim 5 yil korundum 8 aydr korunmuyorum klomen kullandim kimyasal oldu dustu yani suanda adet olmayi bekliyorum klomen baslayacagm yuksek dozda hormon bozuklugum vardi aslan pencesi ara ara iciyrm innofolic iciyrm ve glukofen suan adetim duzeldi hormonlarim normale dondu hamilelik icin onumdeki 3 ay cok onemli olucak hamile degilim suanda ama size en buyuk tavsiyem insulinize baktirin mutlaka innofolic kullanin cok faydsini gorursunuz

Bu arada lh
Bu arada lh 24 lerdeydi innofolicten sanirim 3 ay sonra 9a indi suanda normal degerde aslan pencesi de ictm tavsiye ediyorum

Dr habire adetin üçüncü günü test istiyor insülin direncinin tıpta farklı bir ismi var mı? Ona bakıldı mı bilmiyorum ilk Dr gittiğimde fsh 2.71 lh 4. 24Dü aslanpencesi çayı içtim fsh 3.61 lh 3.91 olmus 65 kilodan 60 kiloya indim diyete sporla Dr klomen deneyelim bu ay dedi bakalım nasip ama çayın faydası var değil mi değerler düzeliyor sizce de öyle mi

Kesinlikle çayın faydasina inaniyorum 15 gün icebildim yarin tekrar devam edecegim hormonlari dengeliyo bence degerleriniz normal araliklarda bende bu ay klomen kullanicam diyetle 55ten 50ye geldm ama umarim ise yaramistir i testlerde homa ır insulin aclik insulin tokluk ve glukoz seklinde istenir

İnşallah işe yaramıştır canm Dr gittiğimde Bi sorayım insülin direnci konusunu belki test ister inşallah hepimiz olumlu sonuclar alırız stres de cok önemli ama olmuyor işte insan stres oluyo klomen ne zamn kullanılmaya baslanıyor kaç gün kullanıyorsun bir de ilaç biter bitmez Dr mu gidiyorsun kusura bakma canm seni de soruya boğdum hakkını helal et

Hayir olur mu bana da cok iyi geliyo birbirimize yardimci olmamiz cok guzel bisey .
Ama stres olmasin denilir de keske bizim elimizde olsa da stres yapmayip beklesek belki daha kolay olur ama çok zor
Klomen 2 kere gunde 2 defa kullandm buyumedi 3.de innofolic +gunde 3 kere klomen ictm tek yumurtam oldu catlatma ignesi ama negatif doktorumi degistirdm ilacin dozunu yukselticek gumde 6 taneye kadar cikiyorum dedi gercekten bana mantikli geldi cunku arkadasim da 6 sene somunda gunde 6 taneyle hamile kaldi ama o doktor kontrolu olmadan kullandi belki sansi döndü oldu ben cesaret edemem doktor kontrolunde baslayacagim bu ay gunde 4 taneyle adetin 5 . Ya da 4. Gunu ilac bittikten 1 gun sonra da takip yapar

Son düzenleme:
Bu arada insulini kendim istedim doktor insulin olmaz sende dedi zayif oldugumdan dolayi ama yanildi 1 ay ilac kullanmama ragmen yuksek cikti

çok sağol canm insülini bende isteyeceğim bu sefer bakalım. İlk defa klomen deneyeceğim eşim izne gelecek yanımda değil günleri o yüzden sordum iznini ona göre ayarlamaya çalısıyoruz zamn yetmez diye ödüm kopuyor gerçi nasipte ne varsa o Allahım hepimize nasip etsn insallah

Insallah denk getirrsiniz klomen bittikten sonra eger etki etmjsse zaten bi gun sonra ya catlar ya da igne yapilir yada 2 gune takibe gel der benim mesela 17.gunde buyumustu arkadasimjn da 11.gun yani umarim çok surmez canim hayirlisi olsun senin icin

Benimde lh 13 fsh 6 çıkmıştı pkoluydm seker hapi matofin inofolic tozla hamile kaldm hamile kaldigim ayda lh ye bakmistim lh 7 dusmustu 13 den fsh da 6 diydi

Benimde lh 13 fsh 6 çıkmıştı pkoluydm seker hapi matofin inofolic tozla hamile kaldm hamile kaldigim ayda lh ye bakmistim lh 7 dusmustu 13 den fsh da 6 diydi
Benimde lh bubay baktrdm 9du fsh 6 glukofen innofolic iciyorum klomensiz mi hamile kaldiniz

Benim fsh 4.5 lh 6.5 çıkmıştı çok yüksek değil ama ultrasonda polikistik görünüyor. Doktorum polikistik overden ziyade yumurtlama tembelliği gibi çünkü düzenli adet görüyorsun dedi. Bende glukofen ve 2 doz klomen kullanıyorum şuan, cuma günü de kontrolüm var ne kadar büyümüş yumurtalarım bakacağız

Evet cnm klomen kullandım ama onla olmadı önce şeker hapı sonra inofolic toz kullandım ama ben yumurtlamaya kadar kullandım 1 kutuyu bitirmedim bile
Bende 3 ay oldu innofolic maalesef olmuyo klomenle de olmadi klomensiz de 4ayimda klomenle bi daha deneyecegiz

Illaki buyumustur diye tahmin ediyorm dogru yoldasiniz cunku

Aynı cnm bi farkı yok
5 ay matofin 4 ay klomen ve ikisinide kestik sonunda inofolic toza basladim o ayda oldu zaten
Aynı cnm bi farkı yok
Âdetlerimde düzenliydi benim
Bende 3 ay oldu innofolic maalesef olmuyo klomenle de olmadi klomensiz de 4ayimda klomenle bi daha deneyecegiz
Cnm kelimenden önce hsgde çekildi benim açık cıktı sorun yoktu ama bilmiyorum etkisi varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…