Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba benim adetim 24,24 düzenli oluyordu bu ay 18 inde oldum 4 günde bitti yani 22 sinde bitti bugün ovulasyon testine başladım regl biteli iki gün oldu pozıtf çıktı normal mı bılgısı olan var mı
Arkadaşlar merhaba benim adetim 24,24 düzenli oluyordu bu ay 18 inde oldum 4 günde bitti yani 22 sinde bitti bugün ovulasyon testine başladım regl biteli iki gün oldu pozıtf çıktı normal mı bılgısı olan var mı
Yani bir kaç seçenek var. İlki çok nadirde olsa üstüne görme yaşayanlar oluyor hamile olma ihtimaliniz azda olsa olabilir. İkincisi yine bazı kadınlar adet bitiminden sonra yumurtlama yaşıyor öyle bir durumda olabilir.
Yani bir kaç seçenek var. İlki çok nadirde olsa üstüne görme yaşayanlar oluyor hamile olma ihtimaliniz azda olsa olabilir. İkincisi yine bazı kadınlar adet bitiminden sonra yumurtlama yaşıyor öyle bir durumda olabilir.
Hamilelik için diyorsanız reglinizin öncesinde yaşadığınız yumurtlamadan olma ihtimali olabilir tabi bu nadir bir durum üstüne görme olayı dediğim gibi yumurtlama daha olası gibi