arkadaşlar ben 26 yaşımdayım 1 yıldır bebek istiyorum..olmayınca doktora gittim LH 16.2 çıktı adetimin 4.günüydü acaba gebe kalamamamın nedeni bu hormon mu?diğer herşeyim normal...:18:
cevaplarınız için teşekkür ederim...evet pkoluymuşum....lh hormonumun yüksek çıkmasının nedeni basit kistim varmış yaklaşık 8 cm olmuş 1 ay önce laparoskopi ile ameliyat oldum..şuan lh 5 herşeyim normale döndü...cnm dün aşılama yapıldıcanım LH hormonun çok yüksek çıkmış.FSH ın kaç?LH FSH tan belli bi oranda yüksekse PKO yani polikistik over teşhisi koyuluyor..sende pko hastasısın sanırım..diğer tahlillerin nasıl?prolaktine falan bakıldı mı?prolaktin de hamile kalamamak adına önemli bi hormon..bende pko hastasıyım..teşhis koyulduğunda LH: 9 FSH:6 idi..senin bana göre çok yüksek..mutlaka tedavi görmen lazım..ben bile tedavi ile hamile kaldım..pko dan korkmana gerek yok..endişe duyma yanii...sadece tedavini aksatma..sormak istediğin bişey olursa yardımcı olayım..ben 15 senedir hormon sorunu yaşıyorum uzman oldum artık
niye kullanmamayı düşünüyorsun anlamadım? bu hormonlar önmlı arkadaslar evlenınce tedavı için geç kalırsınızArkadaşlar ben 23 yaşında bekarım 5 aydır adet düzensizliği vardı.hormon testi yapıldı.lh hormonu 14.09. Fsh 5.12 çıktı.doktor bir hap verdi cylo-progynova diye kullansammı kullanmasammı bu ilacı bitince tekrar tahlil yaptır dedi
Ya biraz şaşkınlıktan galibayan etkisi olurmu,başka bir yolu varmıdır diyeniye kullanmamayı düşünüyorsun anlamadım? bu hormonlar önmlı arkadaslar evlenınce tedavı için geç kalırsınız
olmaz yan etkisi ilacını kullan sakın aksatmaYa biraz şaşkınlıktan galibayan etkisi olurmu,başka bir yolu varmıdır diye
Tamam inşaallah.sağolun cevabınız için. Birde hayıt otundan ve incir küründen bahsediyorlar bilgisi olan varmı acabaolmaz yan etkisi ilacını kullan sakın aksatma
Sen bekarsn bebek isteyenler yapiyor incir kurunu hayit cayi icebilirsn ama hayit otu alirsin aktadan bir çay kasigi kaynamis suya atip bes dk demlendkten snra iciliyorTamam inşaallah.sağolun cevabınız için. Birde hayıt otundan ve incir küründen bahsediyorlar bilgisi olan varmı acaba
ben kullandım canım o ay olduruyor sadece düzene falan sokmuyoArkadaşlar ben 23 yaşında bekarım 5 aydır adet düzensizliği vardı.hormon testi yapıldı.lh hormonu 14.09. Fsh 5.12 çıktı.doktor bir hap verdi cylo-progynova diye kullansammı kullanmasammı bu ilacı bitince tekrar tahlil yaptır dedi
Yardimci olmak isterim sorabilirsinizMerhaba çok uzun zamn olmus ama belki görürsünüz pko ile ilgili bir sey soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?