Lh hormon yüksekliği

toplangel

Doğa asigi...kedileri ile yasayan
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
685
42
298
arkadaşlar ben 26 yaşımdayım 1 yıldır bebek istiyorum..olmayınca doktora gittim LH 16.2 çıktı adetimin 4.günüydü acaba gebe kalamamamın nedeni bu hormon mu?diğer herşeyim normal...:18:

LH ve FSH arasındaki oran önemli. üç kat gibi bir fark varsa PCOS hastası olabilirsin. umutsuz olma. PCOS varsa bir endokrinoloji uzmanına git. basit bir tedaviyle hamile kalabilirsin. PCOSlular da gebe kalır ve doğurur sadece zaman alır.

gecmiş olsun.genelde Lh yüksekliğinde adet düzensizlikleri oluyor.O yüzden gebe kalınmada sorun yaşanabiliyor.sizdede oluyormu adet düzensizliği?

arkadaşlar ben 26 yaşımdayım 1 yıldır bebek istiyorum..olmayınca doktora gittim LH 16.2 çıktı adetimin 4.günüydü acaba gebe kalamamamın nedeni bu hormon mu?diğer herşeyim normal...:18:

canım LH hormonun çok yüksek çıkmış.FSH ın kaç?LH FSH tan belli bi oranda yüksekse PKO yani polikistik over teşhisi koyuluyor..sende pko hastasısın sanırım..diğer tahlillerin nasıl?prolaktine falan bakıldı mı?prolaktin de hamile kalamamak adına önemli bi hormon..bende pko hastasıyım..teşhis koyulduğunda LH: 9 FSH:6 idi..senin bana göre çok yüksek..mutlaka tedavi görmen lazım..ben bile tedavi ile hamile kaldım..pko dan korkmana gerek yok..endişe duyma yanii...sadece tedavini aksatma..sormak istediğin bişey olursa yardımcı olayım..ben 15 senedir hormon sorunu yaşıyorum uzman oldum artık

Son düzenleme:
cevaplarınız için teşekkür ederim...evet pkoluymuşum....lh hormonumun yüksek çıkmasının nedeni basit kistim varmış yaklaşık 8 cm olmuş 1 ay önce laparoskopi ile ameliyat oldum..şuan lh 5 herşeyim normale döndü...cnm dün aşılama yapıldı umarım bebiş tutar..doktor normal yolla olacağını söyledi ama 1 defa aşılama denemek istedikk.......pko ya gelince ben 1 ay soğan suyu içtim bana faydası oluyor gibi geldi doktoruma söyledim ne faydası olur ne zararı olur dedi....soğan suyunu deneyin derim:79:

merhabalar hormon değerlerimiz çok yakın benim fsh 6 lh 8
ne kadar tedavi gördün?nası bi tedaviydi acaba?rabbim bebeğini bağışlasın.

bende ilk hamileliğimi yaşamadan önce hormon testi yaptırmıştım.benimkide yüksek çıkmıştı.
E2 49
TSH 0,97
FSH 4,62
LH 17,89
PROLAKTİN 20,67
benim hormon değerlerim bunlar fakat kendiliğimden hamile kalmıştım 2013 ün 8.ayında sonra 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu.aldırmak zorunda kaldık.((((( 5 ay korunma verdi .klomen ve çatlatma iğnesi verdi geçen ay ama tutmadı.ben kısırmıyım sizce yani çocuğum olmazmı ???olmayacakmış gibi geliyo bana .bu lh hormonu doğum kontrol haplarnı 6 ay filan kullanınca tedavi oluyomu bilgisi olan varsa yardım etsin

Kızlar eaki bir konu biliyorum ama belki bana bir yardımınız olabilir diye yazmak istedim okuduğum kadarıyla lh hormonu yüksek olup hamile kalmayı başaranlar olmuş benimde lh hormonum yüksek diğer hormonlarım normal şuanda klomen tedavisine başladık sizler nasıl hamile kaldınız 1 seneye yakındır bebiş gelmedi :;

ben adet duzensızlıgı ıcın gıttım genc bır kızım lh 30 çıktı bu ne demek ya 19 yaşındayım ama lh 30 doktor adet duzenletıcı hap yazdı ama almıcam adet yaptırıyomus ama sonra gene alman gerekmiş

Arkadaşlar ben 23 yaşında bekarım 5 aydır adet düzensizliği vardı.hormon testi yapıldı.lh hormonu 14.09. Fsh 5.12 çıktı.doktor bir hap verdi cylo-progynova diye kullansammı kullanmasammı bu ilacı bitince tekrar tahlil yaptır dedi

niye kullanmamayı düşünüyorsun anlamadım? bu hormonlar önmlı arkadaslar evlenınce tedavı için geç kalırsınız

Tamam inşaallah.sağolun cevabınız için. Birde hayıt otundan ve incir küründen bahsediyorlar bilgisi olan varmı acaba
Sen bekarsn bebek isteyenler yapiyor incir kurunu hayit cayi icebilirsn ama hayit otu alirsin aktadan bir çay kasigi kaynamis suya atip bes dk demlendkten snra iciliyor

ben kullandım canım o ay olduruyor sadece düzene falan sokmuyo

Merhaba çok uzun zamn olmus ama belki görürsünüz pko ile ilgili bir sey soracaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…