- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım LH hormonun çok yüksek çıkmış.FSH ın kaç?LH FSH tan belli bi oranda yüksekse PKO yani polikistik over teşhisi koyuluyor..sende pko hastasısın sanırım..diğer tahlillerin nasıl?prolaktine falan bakıldı mı?prolaktin de hamile kalamamak adına önemli bi hormon..bende pko hastasıyım..teşhis koyulduğunda LH: 9 FSH:6 idi..senin bana göre çok yüksek..mutlaka tedavi görmen lazım..ben bile tedavi ile hamile kaldım..pko dan korkmana gerek yok..endişe duyma yanii...sadece tedavini aksatma..sormak istediğin bişey olursa yardımcı olayım..ben 15 senedir hormon sorunu yaşıyorum uzman oldum art
Slm cnm rahatsız ettim benim yaşım 46 bekarım hiç evlenmedim covid oldum regli olamadım bu ay covid regliyi etkilermi dra gittim menepozdamiyim diye çok korktum regli değilken hormonlara baktılar saglikli sonuç vermez demi reglim 4 gün gecikti diye gittim fsh 28.67 Lh 33.00 esteredol 193 çıktı polikistik over dedi Qlairisto diye ilaç verdi kulanmayacagim bekarım çünkü regli olunmuyormus ilaçla ben regli olmayacaksam neden kullanayım tarlusal verdi Perşembe bitti ama hala regli olamadım gogusleerim çok hasaslasti hafif ağrım var ama tık yok regli olsamda kurtulsam subrapubik pelvis us istedi onda daha iyi gözüküyormus çok korkuyorum menepoza girmiş olabilir miyim annem 50 yasnda girmiş yardımcı olurmusum cnm aslan pençesi içmeye başladım ilaç bitti yanlışım yapıyorumLH ve FSH arasındaki oran önemli. üç kat gibi bir fark varsa PCOS hastası olabilirsin. umutsuz olma. PCOS varsa bir endokrinoloji uzmanına git. basit bir tedaviyle hamile kalabilirsin. PCOSlular da gebe kalır ve doğurur sadece zaman alır.
Hayir olur mu bana da cok iyi geliyo birbirimize yardimci olmamiz cok guzel bisey .
Ama stres olmasin denilir de keske bizim elimizde olsa da stres yapmayip beklesek belki daha kolay olur ama çok zor
Klomen 2 kere gunde 2 defa kullandm buyumedi 3.de innofolic +gunde 3 kere klomen ictm tek yumurtam oldu catlatma ignesi ama negatif doktorumi degistirdm ilacin dozunu yukselticek gumde 6 taneye kadar cikiyorum dedi gercekten bana mantikli geldi cunku arkadasim da 6 sene somunda gunde 6 taneyle hamile kaldi ama o doktor kontrolu olmadan kullandi belki sansi döndü oldu ben cesaret edemem doktor kontrolunde baslayacagim bu ay gunde 4 taneyle adetin 5 . Ya da 4. Gunu ilac bittikten 1 gun sonra da takip yapar
Hayir olur mu bana da cok iyi geliyo birbirimize yardimci olmamiz cok guzel bisey .
Ama stres olmasin denilir de keske bizim elimizde olsa da stres yapmayip beklesek belki daha kolay olur ama çok zor
Klomen 2 kere gunde 2 defa kullandm buyumedi 3.de innofolic +gunde 3 kere klomen ictm tek yumurtam oldu catlatma ignesi ama negatif doktorumi degistirdm ilacin dozunu yukselticek gumde 6 taneye kadar cikiyorum dedi gercekten bana mantikli geldi cunku arkadasim da 6 sene somunda gunde 6 taneyle hamile kaldi ama o doktor kontrolu olmadan kullandi belki sansi döndü oldu ben cesaret edemem doktor kontrolunde baslayacagim bu ay gunde 4 taneyle adetin 5 . Ya da 4. Gunu ilac bittikten 1 gun sonra da takip yapar
Genişletmek için tıkla...
Slm cnm rahatsız ettim benim yaşım 46 bekarım hiç evlenmedim covid oldum regli olamadım bu ay covid regliyi etkilermi dra gittim menepozdamiyim diye çok korktum regli değilken hormonlara baktılar saglikli sonuç vermez demi reglim 4 gün gecikti diye gittim fsh 28.67 Lh 33.00 esteredol 193 çıktı polikistik over dedi Qlairisto diye ilaç verdi kulanmayacagim bekarım çünkü regli olunmuyormus ilaçla ben regli olmayacaksam neden kullanayım tarlusal verdi Perşembe bitti ama hala regli olamadım gogusleerim çok hasaslasti hafif ağrım var ama tık yok regli olsamda kurtulsam subrapubik pelvis us istedi onda daha iyi gözüküyormus çok korkuyorum menepoza girmiş olabilir miyim annem 50 yasnda girmiş yardımcı olurmusum cnm aslan pençesi içmeye başladım ilaç bitti yanlışım yapıyorum yardımcı olurmusun cnmcanım LH hormonun çok yüksek çıkmış.FSH ın kaç?LH FSH tan belli bi oranda yüksekse PKO yani polikistik over teşhisi koyuluyor..sende pko hastasısın sanırım..diğer tahlillerin nasıl?prolaktine falan bakıldı mı?prolaktin de hamile kalamamak adına önemli bi hormon..bende pko hastasıyım..teşhis koyulduğunda LH: 9 FSH:6 idi..senin bana göre çok yüksek..mutlaka tedavi görmen lazım..ben bile tedavi ile hamile kaldım..pko dan korkmana gerek yok..endişe duyma yanii...sadece tedavini aksatma..sormak istediğin bişey olursa yardımcı olayım..ben 15 senedir hormon sorunu yaşıyorum uzman oldum artık![]()
Benim LH 4.1gecmiş olsun.genelde Lh yüksekliğinde adet düzensizlikleri oluyor.O yüzden gebe kalınmada sorun yaşanabiliyor.sizdede oluyormu adet düzensizliği?
Merhaba basına aynı sey gelen varsa yardımcı olur mu cok üzgünüm.. 27 yasındayım evli değilim hormon tahlili yapıldım ( adetli değildim ve şubat5 de son adetim ben bu tahlili 20 şubatta yapıldım) değerlerim şöyle çıktı ;
Prolaktin 12.98
Est 156
Lh 27.48
Fsh 6.34
Lh asırı yüksek cıktı doktor ailende menapoza erken giren varmı dedi cok canım sıkıldı kac gündür aglıyorum simdi lartusalla adet olmayı bekliyorum ki 3. Gidiyim basına böyle gelip erken menapoza giren varmı
Yardımınız icin cok tesekkür ederim amh testi verdim ama sonuc henüz cıkmadıMerhaba üzülmeden bir de adetliyken verirmisiniz testinizi ? Fsh değeriniz güzel buna bakarak erken menapoz olmaz fsh 10-15 in üstüne çıkınca erken menapoz oluyor. Ben fsh 34 'le öğrenmiştim. Sizin erken menapoz değil ama polikistik over gibi görünüyor test sunucunuza göre çünkü lh yüksek fsh da. Bunun için başka doktora daha gidin ve yeniden test verin. Ayrıca amh testi muhakkak olcturun yumurta rezervi yani. Eğer düşük değilse menapoz değildir korkmayın. Bu şekilde olup nasıl erken menapoz dediler anlam veremedim. Lh yüksek çıkınca değil fsh yüksek çıkınca erken menapoz oluyor. Lh yuksekse ve fsh nın iki katı veya iki katından yuksekse polikistik over deniliyor.
Rica ederim Inşallah güzel sonuçlar alırsınızYardımınız icin cok tesekkür ederim amh testi verdim ama sonuc henüz cıkmadı