- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Sağol canım sen de öylesinBen seni bir kaç yıl önce görmüştüm muhteşemdin hala oylesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sen de öylesinBen seni bir kaç yıl önce görmüştüm muhteşemdin hala oylesindir
Desene kukrim de şarap gibi yıllandıkça güzelliğine güzellik katıyor.Aynı hiç değişiklik yokDaha güzel hatta
miss model of The aşçılarAyrıca biz bölüme çirkinleri almıyoruz
Hayır sen öylesin yağ önce sen kapatSağol canım sen de öylesin
Daha genç zaten maşallahDesene kukrim de şarap gibi yıllandıkça güzelliğine güzellik katıyor.
O zaman buradaki herkes çokzelAyrıca biz bölüme çirkinleri almıyoruz
Aynen öylemiss model of The aşçılar
Tabi ki öyleO zaman buradaki herkes çokzel
Sanki bir kere yaşını yazmıştı diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. o zaman bayağı gençDaha genç zaten maşallah
Ben ablasıyım
Bunu demeden görebilirdin belki ama artık göremezsin.ahahahshsh
Kendisini de öyledir ama söylemezDaha genç zaten maşallah
Ben ablasıyım
Allah seni yaHayır sen öylesin yağ önce sen kapat
Yaşım hep 19Sanki bir kere yaşını yazmıştı diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. o zaman bayağı genç
Benden gençSanki bir kere yaşını yazmıştı diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. o zaman bayağı genç
NedenBunu demeden görebilirdin belki ama artık göremezsin.ahahahshsh
Neyse bizimde gözümüz gönlümüz açıldıBu arada ben Çekyatı atacağım diye altını boşaltıyordum resmî falan bulunca daldım bıraktım öyle
Bana çirkin iması yaptın hoş çok güzelim diye bir iddiam yok ama kendi halimizde güzeliz bee
Hadi görelim de etrafı toplayayımBana çirkin iması yaptın hoş çok güzelim diye bir iddiam yok ama kendi halimizde güzeliz bee