Ağlayan pastaGünaydınnnn. Bana bebek görmesi menüsü söyleyin çabuk.
Ne kurabiyesi mesela?Ağlayan pasta
Börek
Rus salatası yada patates salatası
Bir çeşit de kurabiye tamamdır
Böreği patatesli yapacağım içün patates ya Rus salatası yerine kısır yapayım. Ağlayan pasta gizil fikir.Pastayı kurabiyeyi ve böreği önceden yaparsınBöreği paketleyip gelecekleri vakit sosunu sürüp pişirirsin. Kolaylık olur Margaret Hale
Kaju,kuru mango,fajita,tiramisu,san sebastian,aman işte zengin şeyleriGünaydınnnn. Bana bebek görmesi menüsü söyleyin çabuk.
Kaju,kuru mango,fajita,tiramisu,san sebastian,aman işte zengin şeyleri
O zaman sen bunu görmelisin.Kuşum bak ne alzım. Bende de bir influencer ışığı var di miiiiii?C A N O
Hemen bakiyoreeO zaman sen bunu görmelisin.
Şahane amaaa,zevkli hatunsun vesselamKuşum bak ne alzım. Bende de bir influencer ışığı var di miiiiii?C A N O
Kuşum odaklanman gereken kısım zevk değil zengünlük. Pip Studio Love Birds Kırmızı Pembe Porselen Kupa 250 ml Fiyatı, Yorumları - TrendyolŞahane amaaa,zevkli hatunsun vesselam
Oh sorry,malum fakirlik,hemen bakıyorumKuşum odaklanman gereken kısım zevk değil zengünlük. Pip Studio Love Birds Kırmızı Pembe Porselen Kupa 250 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zenginin bardağına böyle kuş konduruyorlarKuşum bak ne alzım. Bende de bir influencer ışığı var di miiiiii?C A N O
Ne kurabiyesi mesela?
Neyse ki zengin değil Almanya’da akrabası olan bir kadınım.Zenginin bardağına böyle kuş konduruyorlar
Sende direk var yapsan bu işi uçarsın tutamayızKuşum bak ne alzım. Bende de bir influencer ışığı var di miiiiii?C A N O
Yemek yapamam. Evim de güzel değil. Direkt elendim.Sende direk var yapsan bu işi uçarsın tutamayız
Kısır olur öyleyseBöreği patatesli yapacağım içün patates ya Rus salatası yerine kısır yapayım. Ağlayan pasta gizil fikir.
Fındıkla ceviz aldıracağım bugün. Mezemi de yaparım aradan çıkar.5 Dakika Kurabiyesi - Nefis Yemek Tarifleri
5 Dakika Kurabiyesi Tarifi nasıl yapılır? 158.180 kişinin defterindeki 5 Dakika Kurabiyesi Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Bu kolay fındığın varsa