- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.930
Ateş ediyorlar yine.Kısır olur öyleyse ben midye böreği yapmıştım geçen gün güzel duruyor Eki Görüntüle 3283811
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateş ediyorlar yine.Kısır olur öyleyse ben midye böreği yapmıştım geçen gün güzel duruyor Eki Görüntüle 3283811
Evini niye gösteriyorsun Ocak mutfak yeter senin sunumun çok iyi ama bunu devamlı yapman gerekiyorYemek yapamam. Evim de güzel değil. Direkt elendim.
sağol canım.Ateş ediyorlar yine.
Biz karnımızı zoyurzuk za sunumculuğu kalzıEvini niye gösteriyorsun Ocak mutfak yeter senin sunumun çok iyi ama bunu devamlı yapman gerekiyor
Hayırlızı zanzağzımBiz karnımızı zoyurzuk za sunumculuğu kalzı
Günaydın aşkomGünaydın herkese bu arada
Ben o paraya kaç bardak alırımFiyatı görünce bir soğuma geldi,sanki o kadar güzel değilmiş,ben gözümde büyütmüşüm Margaret Hale
Oh la laKısır olur öyleyse ben midye böreği yapmıştım geçen gün güzel duruyor Eki Görüntüle 3283811
Alırsın valla Zano'm, ama bu gadın zengin ,bizim gibi mi ?Ben o paraya kaç bardak alırım
Var ki alıyor doğru dedin takım olsa alınır da tek bir bardak için çokAlırsın valla Zano'm, ama bu gadın zengin ,bizim gibi mi ?
Yarı fiyatına aldım. İkisi 800’e geldi. Biraz hevesimi alır Dolap’tan satarım dedim. Bir de başka bir takım aldım, ikili set. Eşime alıştıra alıştıra söyledim yazık yaaBen o paraya kaç bardak alırım
Takım olsa evet,değer. Ama bir tane için çok,guzelmis de he Allah daha çok versin insallasiVar ki alıyor doğru dedin takım olsa alınır da tek bir bardak için çok
Sen böyle şeyleri seviyorsun ama ,ben genelde parayı direk kendimle ilgili şeylere harcamayı severimYarı fiyatına aldım. İkisi 800’e geldi. Biraz hevesimi alır Dolap’tan satarım dedim. Bir de başka bir takım aldım, ikili set. Eşime alıştıra alıştıra söyledim yazık yaa
Çok güvenli bir yere kaldır kırılır falanYarı fiyatına aldım. İkisi 800’e geldi. Biraz hevesimi alır Dolap’tan satarım dedim. Bir de başka bir takım aldım, ikili set. Eşime alıştıra alıştıra söyledim yazık yaa
Hayrla güzelliklerle nasip etsin inşallah Allah canımÇok güvenli bir yere kaldır kırılır falan
Adamın yüreğine inmedi inşallah
Ben tabak çanak çok aldım bu ara. Kutularını açmadım. Seneye taşınınca evimde açacağım Allah kısmet ederse
AminTakım olsa evet,değer. Ama bir tane için çok,guzelmis de he Allah daha çok versin insallasi
Amin canım Allah razı olsunHayrla güzelliklerle nasip etsin inşallah Allah canım
Nasılsa asla bir ev alamayacağız, artık motivasyonum bu.Takım olsa evet,değer. Ama bir tane için çok,guzelmis de he Allah daha çok versin insallasi
Gece çok zor gecti aretim ,kendimi iyisin diye gazliyorum ilaçlar etkisini göstermeye başlar bugün herhalde ,düzelirimJenna16 nasıl oldun bugün daha iyi misin aretim