Tedavi de kaju yemek o zaman
Aha bak,şimdiden iyileşmeye başladım
Hep iyi ol Zenna’mAha bak,şimdiden iyileşmeye başladımbenim halimden tek anlayan sensin be Zano'm
Ben de olmuştum bir sene yazın kızlar yoktu herhalde daha ve geçirdiğim en zor hastalıklardandı diyebilirim bir iğne vermişlerdi o da alerji yapmıştı falan filan ay ne çekmiştimEşim temmuz ayında zatürre olmuş insan
Hayır burda birinden bahsetttin ya seni üzen ona yap anlasın ne kadar cadı oldugunuSen bana cadı mı diyorsun
Sen bana cadı mı diyorsun
Ben o işi hallettimHayır burda birinden bahsetttin ya seni üzen ona yap anlasın ne kadar cadı oldugunu
Ohh olsunBen o işi hallettim
Yaptık nevosum ayy bı yedik hepsi bittiYağlama yaptın
Afiyet bal şeker olsun canımYaptık nevosum ayy bı yedik hepsi bitti
Yaa nevosum çok guzelmis çok beğendik ama bence yufkalar sanki hamurdu.Afiyet bal şeker olsun canım
Ellerinize sağlık
Son çırpinislarimdayim kuzu az kaldı
Uçar gelirim konu, kolu komşu ise
Pata kütee çat çuttt ahafsgYok,o yapanı dövüyormuş
Yardım lazımsa geleyim kuzumHee iyi bari
Kalın mı oldu canımYaa nevosum çok guzelmis çok beğendik ama bence yufkalar sanki hamurdu.
Onun için püf nokta var mı bir daha ki sefere daha güzel yapsrim bu arada foto çekemedim herkes başına toplandi
Çok geçmiş olsun canım yaBenim kızın ayak parmağı kırıldı biz her sene bir yerimizi kıracağız herhalde geçen senede el bileği kırılmıştı
Sağol ablamÇok geçmiş olsun canım ya
Nevosum anneme senin gorselleri gösterdim Habur aynı öyleydi hatta kabardıKalın mı oldu canım
Hamur iyice ayala malı, beyaz unla olmalı ve ısınmış tavada orta ateşte pişmeli
Bizde çok severiz
Olabilir canım belki harcı fazla olmuştur. Çok ıslanınca hamur olmuştur. Bir daha yaptığınızda daha iyi olur.Nevosum anneme senin gorselleri gösterdim Habur aynı öyleydi hatta kabardı
Fazla beze yaptı tereyağ sürüp yedik
Birleştirme de sıkıntı oldu fazla mı harç koydum harç ılıktı.
Ben bol bol harç döktüm nevos adı yağlama heryerden aksın dedimOlabilir canım belki harcı fazla olmuştur. Çok ıslanınca hamur olmuştur. Bir daha yaptığınızda daha iyi olur.