Geçmiş olsun zennamAma geçmiyor, kac gün oldu aşko yaa,sürünüyorum
Kasık değil, midemin sol tarafı,karın içiKadın doğuma mı gitsen
Sağol Zano'mGeçmiş olsun zennam
Safra olabilirKasık değil, midemin sol tarafı,karın içiama mide değil
Git göster aşko ihmal etme öyle geçmeyen ağrıyıAma geçmiyor, kac gün oldu aşko yaa,sürünüyorum
Acili meşgul etmeyeyim dedim aşko,ama arada çok siddetleniyorGit göster aşko ihmal etme öyle geçmeyen ağrıyı
O yok ben de ,Cano'm,bir de sol tarafta ağrıSafra olabilir
Kist falan olmuştur belki Allah korusun ihmal etme git görün aşkoAcili meşgul etmeyeyim dedim aşko,ama arada çok siddetleniyor
Bilemedim canımO yok ben de ,Cano'm,bir de sol tarafta ağrı
Soğuk olsa uşütüyorsun derdim ama Dr A git ihmal etmeÇok sağol aşkomnedendir acaba ,delireceğim artık
Tamam aşkom ,bir baktirayim acildenKist falan olmuştur belki Allah korusun ihmal etme git görün aşko
Amin canım,gideyim bakayim tamamBilemedim canımBir doktora görün muhakkak ihmal etme. İnşallah bişey yoktur
Evet ,bu havada insan üşütür mü diyorum ben deSoğuk olsa uşütüyorsun derdim ama Dr A git ihmal etme
Hava sıcak diye kapı açık yatıyorsun ya, bir terli bir tersiz derken insan yine üşütüyorEvet ,bu havada insan üşütür mü diyorum ben de
3 gündür geçmiyor, bazen çok artıyor, bazen daha az ama hep varHava sıcak diye kapı açık yatıyorsun ya, bir terli bir tersiz derken insan yine üşütüyor
Sebep oysa bu bir yetenekEvet ,bu havada insan üşütür mü diyorum ben de
Ve de bana yakışırSebep oysa bu bir yetenek
Eşim temmuz ayında zatürre olmuş insanSebep oysa bu bir yetenek
Yarın git bekletme. Sağlık ihmale gelmiyor3 gündür geçmiyor, bazen çok artıyor, bazen daha az ama hep var
Oluyor işte demek kiEşim temmuz ayında zatürre olmuş insan