Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bir daha göstermesin canımBen de olmuştum bir sene yazın kızlar yoktu herhalde daha ve geçirdiğim en zor hastalıklardandı diyebilirim bir iğne vermişlerdi o da alerji yapmıştı falan filan ay ne çekmiştim
Hay Allah yaa Nasıl oldu o öyle çok geçmiş olsun canım yaBenim kızın ayak parmağı kırıldı biz her sene bir yerimizi kıracağız herhalde geçen senede el bileği kırılmıştı
Geçmiş olsunBenim kızın ayak parmağı kırıldı biz her sene bir yerimizi kıracağız herhalde geçen senede el bileği kırılmıştı
Ayy geçmiş olsun zennam inşallah kısa sürede fayda eder ilaçlarYoğun idrar yolu enfeksiyonu varmış,2 antibiyotik ,1 ağrı kesici verdi ,yeni geldim eve C A N O ,haber ver demiştin
Amin Zano'm,çok şükür pankreas değilmiş sadece çok yoğunmuş enfeksiyon,geçecek inşallah sağolasınAyy geçmiş olsun zennam inşallah kısa sürede fayda eder ilaçlar
İnşallah canım. Antibiyotik fayda eder bol bol su içmeye çalışAmin Zano'm,çok şükür pankreas değilmiş sadece çok yoğunmuş enfeksiyon,geçecek inşallah sağolasın
Evet,suyu ihmal ediyorum ben 2 antibiyotikle bomba olurum yakında inşallahİnşallah canım. Antibiyotik fayda eder bol bol su içmeye çalış
Kanepeden diğerine atlarken kanepenin koluna çarptı morarip şişmeye başladı kuzu acile gittik kırık dedi sardilar.Randevu aldık ortapediye .Hay Allah yaa Nasıl oldu o öyle çok geçmiş olsun canım ya
Çok geçmiş olsun jeyom çabucak iyiles canısıYoğun idrar yolu enfeksiyonu varmış,2 antibiyotik ,1 ağrı kesici verdi ,yeni geldim eve C A N O ,haber ver demiştin
Sağolasın canımmGeçmiş olsun
Sağol kuzucuğum,amin senin fıstığa da çok geçmiş olsunKanepeden diğerine atlarken kanepenin koluna çarptı morarip şişmeye başladı kuzu acile gittik kırık dedi sardilar.Randevu aldık ortapediye .
Çok geçmiş olsun jeyom çabucak iyiles canısı
Sağol teyzesiSağol kuzucuğum,amin senin fıstığa da çok geçmiş olsun
Ya bunlara laf anlatamazsın engelleyemezsin de ama en azından haber verse bari camları kapatırdın.Canım haber verse de olacak iş değil ki su ile cam mı temizlenir şakır şakır altta daire varken,bütün pislikleri bana geliyor bu sefer, zaten durmadan çöp de atıyorlar
Sağol teyzesi
Kusucam artık bu şarkıyı dinlemekten.Bir ayaaaaaz vurdu beniiiiiii bildiğiiiin gibi değiiiiillllll
Ay esiyor Şakaymış ciddenİnşallah bu sıcak hava şako falandır birazdan rüzgar esmeye başlayacaktır yoksaaaaaa... Yoksası çok fena.