- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.898
Ne yapıyorsun beybi kruvasan mıAy çok yoruldum Fırındakilerde pişsinde Margaret a resim atayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapıyorsun beybi kruvasan mıAy çok yoruldum Fırındakilerde pişsinde Margaret a resim atayım
Hazır doğurulmuş var bir tane bendeNeyi bilmiyorum çocuk fikri önceden de vardı onu mu
Oğlun var biliyorum ben ikinci çocuk için dedim zaten gece gece benim kafam karıştı sanırım uykum varHazır doğurulmuş var bir tane bende
Cildirmalik gerçekten bizim binada yapan yok çok şükür de diğer binalar da birbirine çok yakınSilkelemede ayrı konu kafasına göre bir de benim cam balkon camlara vurdura vurdura silkeliyor öyle istiyorum ki kırsa bir
Bende şaşırmıştım zaten nasıl bilmiyorsun diyeOğlun var biliyorum ben ikinci çocuk için dedim zaten
Afiyet olsunnnn. Bim’e de gidilmiş (Bardak) Areka palmiyesi mi o?
Oh yeah babyBurda hayat seksenler gibi,mandalci da var
Sağol canım,yok be LCW dan almıştım bardağı geçen haftalarda aynen ta kendisi areka onu da eşim almış bu da benim ağacım olsun dediAfiyet olsunnnn. Bim’e de gidilmiş (Bardak) Areka palmiyesi mi o?
ŞuursuzÇıldırıyorum ya benim çocuklar yapmaz biliyor musun o yapılanı ,akıl işimi şakır şakır bir keresinde diyor ki seninkilerde temizleniyor işte
O değilde geçen sene bütün yaz abartmıyorum iki günde bir sokak düğünü olurdu bu yaz 2-3 tane oldu çok ilginç sıcaklar vurdu herhaldeOh yeah baby
Sıcağın tek faydası diyebiliriz o zamanO değilde geçen sene bütün yaz abartmıyorum iki günde bir sokak düğünü olurdu bu yaz 2-3 tane oldu çok ilginç sıcaklar vurdu herhalde
Ya da ekonomiO değilde geçen sene bütün yaz abartmıyorum iki günde bir sokak düğünü olurdu bu yaz 2-3 tane oldu çok ilginç sıcaklar vurdu herhalde
Bende şaşırmıştım zaten nasıl bilmiyorsun diye
Aynen öyleler aşkomŞuursuz
Ne çirkin bu da be
Şaşırdık mı,yooooAynen öyleler aşkom
Aa seviyorum ben,geçmiştekilere selam çakarcasınaNe çirkin bu da be
Hee onlara yakışır aşkoAa seviyorum ben,geçmiştekilere selam çakarcasına