Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Bende deli oluyorum böyle insanlara, birde yaşadığım yeri gör iki bina arasına semaver yaktılar,🤷 çamaşır varmış yokmuş kimin umurunda
Çıldırıyorum ya benim çocuklar yapmaz biliyor musun o yapılanı ,akıl işimi şakır şakır bir keresinde diyor ki seninkilerde temizleniyor işte :KK34:

Çıldırıyorum ya benim çocuklar yapmaz biliyor musun o yapılanı ,akıl işimi şakır şakır bir keresinde diyor ki seninkilerde temizleniyor işte :KK34:
Özrü kabahatinden büyük 😐
Tasincagimiz gün kadın tutmuştuk temizlik için,abla cam siliyor, yan binadaki kadının balkonuyla aramızda 2 metre var yok halı silkelediler cama karşı o odanın camını hiç silmiyorum bunlar yüzünden 🥴

Özrü kabahatinden büyük 😐
Tasincagimiz gün kadın tutmuştuk temizlik için,abla cam siliyor, yan binadaki kadının balkonuyla aramızda 2 metre var yok halı silkelediler cama karşı o odanın camını hiç silmiyorum bunlar yüzünden 🥴
Silkelemede ayrı konu kafasına göre bir de benim cam balkon camlara vurdura vurdura silkeliyor öyle istiyorum ki kırsa bir :sinirli:

X