- 8 Haziran 2013
- 56.266
- 149.368
Benim eşim 3 öğün yapsam yer tercih meselesi demek ki. Sevmeyeni de varmışHerşeyi yer yemek ayrımı yapmaz bir kısırı sevdiremedim oğlum da yemiyor ama dikkat edince fark ettim erkekler sevmiyor sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim 3 öğün yapsam yer tercih meselesi demek ki. Sevmeyeni de varmışHerşeyi yer yemek ayrımı yapmaz bir kısırı sevdiremedim oğlum da yemiyor ama dikkat edince fark ettim erkekler sevmiyor sanırım
Kisirin gözü yaşlıAklımda tek olan dı gitti eşim bu ne bulgur pilavına salata katmış gibi diyor
Ben şokBenim eşim 3 öğün yapsam yer tercih meselesi demek ki. Sevmeyeni de varmış
Yoo,seveni de varHerşeyi yer yemek ayrımı yapmaz bir kısırı sevdiremedim oğlum da yemiyor ama dikkat edince fark ettim erkekler sevmiyor sanırım
Çiğ köfte yi bayılarak yerYoo,seveni de var
Tercih meselesi tabii,sevmeyebilir ama seveni daha fazla diye sasirdimÇiğ köfte yi bayılarak yer
Yooo çokzel esiyor ama gece bu rüzgar yerini yoğun neme bırakıyor işte o zaman bayılıyorum.
Ay çok yoruldum Fırındakilerde pişsinde Margaret a resim atayım
Buraya atacağım zaten kız o dedi ya çiçeklerle çek diye ondan öyle dedimBize de at
Oooo desene bir kahveyi hak ettinAy çok yoruldum Fırındakilerde pişsinde Margaret a resim atayım
Aynen canımOooo desene bir kahveyi hak ettin
Yarından itibaren biraz insani hale gelecekmiş, insallahYooo çokzel esiyor ama gece bu rüzgar yerini yoğun neme bırakıyor işte o zaman bayılıyorum.
Nohut seviyorum ama humus sevmiyorum. Yeşil mercibekle de bir sorunum yok galiba.
Temmuz ayındaki kadar sıcak olmuyor ama serin de değil işte. Inşallah ülkenin her yanı serinler.Yarından itibaren biraz insani hale gelecekmiş, insallah
Bari haber verse de sen de önlem alabilsen.Aynen canım
Ama sinirlendim çok ya yatıyordum ne güzel üsteki şakır şakır cam tıkamaya başladı bütün su mutfakta balkon camlarından girdi içeri üçüncü kattan su ile cam yıkıyor ya
Canım haber verse de olacak iş değil ki su ile cam mı temizlenir şakır şakır altta daire varken,bütün pislikleri bana geliyor bu sefer, zaten durmadan çöp de atıyorlarBari haber verse de sen de önlem alabilsen.