Amin inşallahTemmuz ayındaki kadar sıcak olmuyor ama serin de değil işte. Inşallah ülkenin her yanı serinler.
Dün nereye kayboldun o kadar etiket ettim sana,hala cevap alamadımBizim tek derdimiz tarif etmen
Bu tamCanım haber verse de olacak iş değil ki su ile cam mı temizlenir şakır şakır altta daire varken,bütün pislikleri bana geliyor bu sefer, zaten durmadan çöp de atıyorlar
Çocuk fikri başlamış ondan evlilik de oturmuş yaş da ideal zamanındaDün nereye kayboldun o kadar etiket ettim sana,hala cevap alamadım
O da mı öyle yapiyormuş kızarım valla
Yok,o yapanı dövüyormuşO da mı öyle yapiyormuş kızarım valla
Bende yarın yıkayım atarım fotoO da mı öyle yapiyormuş kızarım valla
Hee iyi bariYok,o yapanı dövüyormuş
Heh iyi bari tam yazıyordumKukrim Hemen kızma benim ev müstakil dairede asla yapmam
Bende deli oluyorum böyle insanlara, birde yaşadığım yeri gör iki bina arasına semaver yaktılar,O da mı öyle yapiyormuş kızarım valla
Medeniyet gelmemiş daha onlaraBende deli oluyorum böyle insanlara, birde yaşadığım yeri gör iki bina arasına semaver yaktılar,çamaşır varmış yokmuş kimin umurunda
Demekki iyi takip edememişsinÇocuk fikri başlamış ondan evlilik de oturmuş yaş da ideal zamanında
Çıldırıyorum ya benim çocuklar yapmaz biliyor musun o yapılanı ,akıl işimi şakır şakır bir keresinde diyor ki seninkilerde temizleniyor işteBende deli oluyorum böyle insanlara, birde yaşadığım yeri gör iki bina arasına semaver yaktılar,çamaşır varmış yokmuş kimin umurunda
Medeniyet gelmemiş daha onlara
Neyi bilmiyorum çocuk fikri önceden de vardı onu muDemekki iyi takip edememişsinseninde bilmediğin şeyler var
Öyle deme enflasyona yön veriyor mandalBurda hayat seksenler gibi,mandalci da var
Özrü kabahatinden büyükÇıldırıyorum ya benim çocuklar yapmaz biliyor musun o yapılanı ,akıl işimi şakır şakır bir keresinde diyor ki seninkilerde temizleniyor işte
Kısırı babam, kardeşim, eşim de sevmez. Nasıl bir çıkmazdır bu ya Rab!!Benim eşim 3 öğün yapsam yer tercih meselesi demek ki. Sevmeyeni de varmış
Silkelemede ayrı konu kafasına göre bir de benim cam balkon camlara vurdura vurdura silkeliyor öyle istiyorum ki kırsa birÖzrü kabahatinden büyük
Tasincagimiz gün kadın tutmuştuk temizlik için,abla cam siliyor, yan binadaki kadının balkonuyla aramızda 2 metre var yok halı silkelediler cama karşı o odanın camını hiç silmiyorum bunlar yüzünden