SevindiNööeyyyyy?!?!?! NÖÖEEEYYY?!?!?! N ö ö e e y y?!?!?!
Ama iste ayni eve girmeyince şaka gibi her şey be kuzuİyi de ben 23 yaşındayım şu ibare hiç oldu mu şimdi
Ay buna kahkaha attım.Sevindi
HakkındırAy buna kahkaha attım.Ya ya ne demezsin üşenmesem göbek atçam.snsjdjdn
Günaydın ben belki bugün yaparım tariflerimi
Şimdiden evi var çocukların ona göre düşün küçük babacı şimdiden hayırsız ondan sana vereyim dedimAy buna kahkaha attım.Ya ya ne demezsin üşenmesem göbek atçam.snsjdjdn
Çok güzeldi ama belli aşkoakşam kenanın konsere gittim gözlerim Bihter ‘ i aradı ama getirmemiş hain domdom
Önce puf puf buharlı vantilatör bakmaya gidiciğiz ama aşko dönüşte halim kalırsa
Gülerken koltuktan düştü öldü dersiniz.ahahababsbsbsbsbŞimdiden evi var çocukların ona göre düşün
Güzeldi aşko baya eğlendim yanımdakiler demiştir kadın amma mutlu oldu beÇok güzeldi ama belli aşko
Kalmaz aşko ,yarın yap bence ,5 dk indim,evi bulamadimÖnce puf puf buharlı vantilatör bakmaya gidiciğiz ama aşko dönüşte halim kalırsa
Totonuuuuuu yesinler ,eğleneceksin tabiiGüzeldi aşko baya eğlendim yanımdakiler demiştir kadın amma mutlu oldu be
Bakalım giyineyim çıkıyorum gelince yazarımKalmaz aşko ,yarın yap bence ,5 dk indim,evi bulamadim
Şaka sı bir yana mutlu olacağın biri ile karşılaşırsın inşallahGülerken koltuktan düştü öldü dersiniz.ahahababsbsbsbsb
Bence de aşkoTotonuuuuuu yesinler ,eğleneceksin tabii
Güzel dilekleriniz için tenk yuŞaka sı bir yana mutlu olacağın biri ile karşılaşırsın inşallah
Tamam bebeğimBakalım giyineyim çıkıyorum gelince yazarım