- 24 Eylül 2018
- 97.333
- 292.741
En azından ev konforunda yanalım aşkoAşko evde yanıyor ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından ev konforunda yanalım aşkoAşko evde yanıyor ne yapalım
Yağmur mu yağdı,rüzgar mi esti ne oldu?!?!?!
Yaprak kipirdadiesti demek iddialı olurama ama ,şöyle bir hava akımı oldu denebilir ahahahahahahYağmur mu yağdı,rüzgar mi esti ne oldu?!?!?!
Koca varsa gerek yokmuş duvara vurmaya ahskajakTotosu ve basenleri duvara vurup kilo veriyollamısdenensin Nevreste
Buna da şükürYaprak kipirdadiesti demek iddialı olurama ama ,şöyle bir hava akımı oldu denebilir ahahahahahah
O zaman ben duvardan devam ahahahahahah acaba tırmansam mi?Koca varsa gerek yokmuş duvara vurmaya ahskajak
Bin şükürBuna da şükür
Bu sıcakta ne kocası ya yapış yapış, duvar candır hahahahahhaO zaman ben duvardan devam ahahahahahah acaba tırmansam mi?
Koca naapıyormuş pardon? Duvara değil de kocaya mı tövbe tövbeajsjsjdhdKoca varsa gerek yokmuş duvara vurmaya ahskajak
Sen küçük ve zararsız bir kızsın, bu muhabbetler sana göre değil.Koca naapıyormuş pardon? Duvara değil de kocaya mı tövbe tövbeajsjsjdhd
Bazı kocalar zaten duvardan farksizen azından duvarın dili yok ahahahahajajaBu sıcakta ne kocası ya yapış yapış, duvar candır hahahahahha
İyisi güzel şeyler yapıyor, Allah var,hepsini gömmeyelim, bu kadar bilgi sana yeterKoca naapıyormuş pardon? Duvara değil de kocaya mı tövbe tövbeajsjsjdhd
İyi de ben 23 yaşındayım şu ibare hiç oldu mu şimdiSen küçük ve zararsız bir kızsın, bu muhabbetler sana göre değil.
olsun gözümüzde büyümedin senİyi de ben 23 yaşındayım şu ibare hiç oldu mu şimdi
Nööeyyyyy?!?!?! NÖÖEEEYYY?!?!?! N ö ö e e y y?!?!?!
Kendi yetiştirsin,risksiz olur,bence uygun