Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
5.1 nasıl hissedilmedi. O zaman derinde olmuş🤔İyi ki hissetmemişsin. 4.1 üstü iyi sallıyor 😏
Valla abla hissetmedik uyurken olmuş ,zaten hissetseydim şuan şok halı falan yaşardım heralde kendi kendime sallanır gibi olmuştum onu zor atlattim ☹️
Muhakkak derindir abla Malatya'da ki ikinciyi hissetmiştik o baya salladı te burayı bile .

Kardeşimin evi🥺
Arkadaki sitede bizim 🥺

Bakarken boğazı düğümleniyor insanın okadar yaşanmışlık ,emek🥺
Rabbim daha iyilerini nasip etsin ablacım ailenle huzurlu ,sağlıklı kendi evinizde kendi düzeninizi kurup daha iyi bir şekilde yaşamanızı nasip etsin canım ablamm 🤲😘

Bakarken boğazı düğümleniyor insanın okadar yaşanmışlık ,emek🥺
Rabbim daha iyilerini nasip etsin ablacım ailenle huzurlu ,sağlıklı kendi evinizde kendi düzeninizi kurup daha iyi bir şekilde yaşamanızı nasip etsin canım ablamm 🤲😘
İnşallah canım🤲 bu kardeşimin evi bizimde bu hafta yıkılacak🥺

İnşallah canım🤲 bu kardeşimin evi bizimde bu hafta yıkılacak🥺
Çok üzücü ya🥺umarım biran önce yapılır yeni yerleşim yerleri 🤲tabiki unutulmaz hicbisey ama enazindan yeniden kendi evinizde kendi eşyalarınızla güzel anılar biriktirirsiniz ablacım 🤲 kocaman sarılıyorum sizeeee🥺😘

Sağ ol canım Allah razı olsun 🤲
Ama inan çok zor geçecek 🥺Tünelin sonunda şimdilik hiç ışık yok.🥺 Sen birde beni, bizim ev yıkılınca gör🥺
Tahmin edebiliyorum sultanım keşke elden bir şey gelse, bu de bir sınav işte Allah daha güzellerini nasip etsin içinde sevdiklerinle ailenle sağlık ve huzur içinde yaşayacağın🤗🌸

Çok üzücü ya🥺umarım biran önce yapılır yeni yerleşim yerleri 🤲tabiki unutulmaz hicbisey ama enazindan yeniden kendi evinizde kendi eşyalarınızla güzel anılar biriktirirsiniz ablacım 🤲 kocaman sarılıyorum sizeeee🥺😘
Ahhh canım nerde yerimize yapılmadı bile imkansız gibi🥺Müteahhitler 3 milyon para istiyorlar. Kim verecek🥺

X