- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel aşkomNevreste rüyamda balona binmiş uçuyordum herhalde sana gelmeye çalışıyordum
Uyuyamıyorum. Kahve de içmemistim ama
Aboow buradan oraya çok yazar aşko,kalsınGel aşkom
Ama balon ücreti 6-7 bin ona göre bin
Ben de uyuya kalmışım erkenden şimdi uyandımUyuyamıyorum. Kahve de içmemistim ama
Samsun'dan dönüşte arkadaşlar illa Nevşehir e gidelim ordan geçelim dediler ..eşim üstüne para verseler yine binmem balona dediGel aşkom
Ama balon ücreti 6-7 bin ona göre bin
Eee geri ne zaman uyuyacaksın peki?Ben de uyuya kalmışım erkenden şimdi uyandım
Balık bilmem nesi varmış hem de ağlamaklı olmamız falan normalmişEee geri ne zaman uyuyacaksın peki?
İçim sıkılıyor ya Yine bir dolunay falan mı var acaba. Resmen kalbim ağrıyor boğazım da düğüm düğüm.
Tamam da ben akrep burcuyum. Bir kere de beni boş geçsin şu dolunay yaBalık bilmem nesi varmış hem de ağlamaklı olmamız falan normalmiş
Hiç mi yüzümuz gulmeyecek bu burçlardan dolayı bizim yaBalık bilmem nesi varmış hem de ağlamaklı olmamız falan normalmiş
Teraziler yine kendi halinde olacak diyorlardı ama benimde içim bir tuhaf hayra çıksınHiç mi yüzümuz gulmeyecek bu burçlardan dolayı bizim ya
Senin ne ayrıcalığın varmış akrep oluncaTamam da ben akrep burcuyum. Bir kere de beni boş geçsin şu dolunay ya
Balıklar fosur fosur uyuyor ama sıkıntısını biz çekiyoruz.Senin ne ayrıcalığın varmış akrep olunca
Aynen aşkom sen otobüse binip gelAboow buradan oraya çok yazar aşko,kalsın
Bende aksine gece gündüz uyuyorumBenim de kac gündür deli uykum var ama uyuyamıyorum düsünüyorum sürekli aklıma sacma seyler geliyor hoff
Neyin varBalıklar fosur fosur uyuyor ama sıkıntısını biz çekiyoruz.
Tekirdağlılar geldiWunderLost 3 puan fark attın şuan