- 24 Eylül 2018
- 97.467
- 293.029
Yettim yettim,mevzu ne tatlımJenna16 güzelciğimm bu nasıl iştir bir el at yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yettim yettim,mevzu ne tatlımJenna16 güzelciğimm bu nasıl iştir bir el at yahu
Sultanımı geçme şerefine nail olmak istiyorum güzelciğimm bunun için oy lazım, akrabaları çağırmamız lazımYettim yettim,mevzu ne tatlım
Sultanımı geçme şerefine nail olmak istiyorum güzelciğimm bunun için oy lazım, akrabaları çağırmamız lazım
Sen bana güven ve bekleÇiğköfte kimdeyse Süleyman odur.
Teşekkür ederim oyun içinHepsi birbirinden güzel,elinize, emeğinize sağlık,herkese başarılar dilerim
Tekirdağ teamül vardı, efsane,kuzenleri hepsi ama 100 tane ,onları arıyorum datlumSultanımı geçme şerefine nail olmak istiyorum güzelciğimm bunun için oy lazım, akrabaları çağırmamız lazım
Aynen ona bir müracaat edelim bir de bize focaccia yapıp yollasınTekirdağ teamül vardı, efsane,kuzenleri hepsi ama 100 tane ,onları arıyorum datlum
Aslında tarif de guzeldi,kendini yaktıAynen ona bir müracaat edelim bir de bize focaccia yapıp yollasın
Onlayn ve zengoOnlaynız.
Kolay gelsin afiyet olsunOnlaynız.
Bu sene çoğu fısmış. Hepsi suyun üstünde kalıyor. (Suyun dibine çökerse dolu, ancak onlar satılabiliyor.)Onlayn ve zengo
Teşekkürler beybi. Ben sadece yiyom.Kolay gelsin afiyet olsun
Bunun böyle tadı nasıl yenur mu?Bu sene çoğu fısmış. Hepsi suyun üstünde kalıyor. (Suyun dibine çökerse dolu, ancak onlar satılabiliyor.)
Ben ağzım boş durmasın diye yiyorum. Her gelen de bir avuç ısrar kıyamet veriyor elime. Bu halini pek sevmem aslında. Kurutulmuşunu, kavrulmuşum severim.Bunun böyle tadı nasıl yenur mu?
Taze ceviz ve fındığa bayılan biri