Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir, Sivas’ın Suşehri ile İmranlı-Gürün tarafı çok farklı iklimler mesela. İki ürün de özel bakımla her yerde yetişebilir ama doğal yetişme alanları az.Sivas da ikisi de yetişiyor ondan dedim
Sağlıcakla zamanında doğsunlarBüyüyorlar ya benim minik mucizelerim artık iyice bi şeye benziyorlar
Yine ne kajusu hemde bensizKaju da olurdu aslında
Sensiz olur mu kaderdaşım, Zano'mYine ne kajusu hemde bensiz
Sağlıkla gelsinler deyze kuzularıBüyüyorlar ya benim minik mucizelerim artık iyice bi şeye benziyorlar
Babamların da fındıklığı var satıyor da son senelerde genel deOlabilir, Sivas’ın Suşehri ile İmranlı-Gürün tarafı çok farklı iklimler mesela. İki ürün de özel bakımla her yerde yetişebilir ama doğal yetişme alanları az.
kaju zengin işiHep Kukrim bizsis yiyor biz tadını bile bilmiyoruz
Bizimde kayısı var. Ama bize ne faydası varAman bize ne hayrı var, kayınbabanın malı.
Hazırlıklara ufaktan başladık canım çok acele etmiyoruz bakalımSağlıcakla zamanında doğsunlar
Hazırlıklar ne alemde
Yerim deyzoşuSağlıkla gelsinler deyze kuzuları
Yerim deyzoşu
Bizimkiler kendileri toplamakla uğraşmamak için direkt ağacın üzerinde satıyor, tabii öyle daha ucuza gidiyor. Kendileri de çok az evde kullanmaya topluyor. Yine fıstığını yiyoruz da arazilerin hayrını hiç görmedik. Görecek gibi de değiliz. Ona güvenip kızları verirsek yandık.Bizimde kayısı var. Ama bize ne faydası var
Bizimkiler yapıyor tabi işçiyle Yılda 2-3 kilo kayısı kurusu birde çekirdeği alıyoruz tamamdır. Bu yıl sadece çekirdek getirdim. Yazın tazesi geldi. Parası tekrar bahçeye gidiyormuş biz bilmiyoruzBizimkiler kendileri toplamakla uğraşmamak için direkt ağacın üzerinde satıyor, tabii öyle daha ucuza gidiyor. Kendileri de çok az evde kullanmaya topluyor. Yine fıstığını yiyoruz da arazilerin hayrını hiç görmedik. Görecek gibi de değiliz. Ona güvenip kızları verirsek yandık.
Parası tekrar bahçeye giriyorsa bu işle uğraşmalarının mantığı ne? Biz de yedik.Bizimkiler yapıyor tabi işçiyle Yılda 2-3 kilo kayısı kurusu birde çekirdeği alıyoruz tamamdır. Bu yıl sadece çekirdek getirdim. Yazın tazesi geldi. Parası tekrar bahçeye gidiyormuş biz bilmiyoruz
Hiç bilmiyorumParası tekrar bahçeye giriyorsa bu işle uğraşmalarının mantığı ne? Biz de yedik.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Hepsi hallolurHazırlıklara ufaktan başladık canım çok acele etmiyoruz bakalım