Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim deynepHayırlı sabahlar herkese
Oy vermeye geldim. Herkesin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş
Muhammara ve cacık
Gavurdağı salatası ve fellah köftesi
Atom ve salatalıklı patates mezesi ne verdim oyumu.
Düzlüğe son çıkış inşallah kukrim bu sene zorlu olacak ilkokul 1,6. Sınıf ve lise 1var 1adetOoo minik eğlenceli günler seni bekliyor desene ben atlattım çok şükür
Allah kolaylık versin minik benim de oğlan 8 bu sene Lgs hazırlık,kızlar bu sene pek yormaz inşallası 2 ve 4 oldularDüzlüğe son çıkış inşallah kukrim bu sene zorlu olacak ilkokul 1,6. Sınıf ve lise 1var 1adet
2cesit ergenlik ve harfleri cikartmayla uğraşacağız eş zamanlı
2 yormaz ya 4 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama kiz çocukları genel olarak yormuyorlar zaten ya inşallah istedikleri yerlere gelsinler de biz zor zamanlarin üstesinden gelirizAllah kolaylık versin minik benim de oğlan 8 bu sene Lgs hazırlık,kızlar bu sene pek yormaz inşallası 2 ve 4 oldular
Nasıl oldu anlamadık ama sanırım geldik
Beni de pizza da cekecekti kendine girdap hemen siyrildimNasıl oldu anlamadık ama sanırım geldik
Ne pizzaymıs anlamadık zatenBeni de pizza da cekecekti kendine girdap hemen siyrildim
Amin minikcim inşallah2 yormaz ya 4 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama kiz çocukları genel olarak yormuyorlar zaten ya inşallah istedikleri yerlere gelsinler de biz zor zamanlarin üstesinden geliriz
HahajaggafjsdjAy noluyo noluyo dedim,kapı duvar oldu bir an
Lütfen oy verelim WunderLost da hemşeriler akrabalar nerdesinizİkinci olmuşum dün geceden sabaha hemen değişmiş yahu akrabalarımı çağıram da oy kullansınlar bari
Allah razı olsun limonumLütfen oy verelim WunderLost da hemşeriler akrabalar nerdesiniz
Kız boş yere dert etme nevoş yarışmada toz bulutu fasulye o birinci sensin zatenJenna16 güzelciğimm bu nasıl iştir bir el at yahu
Olsun yine de sultanımı geçmek bir onurdur benim içinKız boş yere dert etme nevoş yarışmada toz bulutu fasulye o birinci sensin zaten