Yani Jenna haricinde bildirim gönderebilecek kimse yokmuşMuneden
Evet öyleBildirim Yemekteyiz, Benim Mutfağım bölümüne mi götürüyor, bende mi öyle?
Bu bahsettiğin Jenna mi sosyalimEvet kuzum,birde eşi kaza yapmış. Tedaviyarim kaldı en son
Beybi sen besinci siradasinYani Jenna haricinde bildirim gönderebilecek kimse yokmuşbizi neden görmezden geliyorlar ki. Şu topikte jenna dan sonra en çok mesaj bana aittir diye düşünüyorum.
Sen yarışmacısın kızıam ben daha idealim. Pek çene çalamadım bu ay da ama olsun borcum olsun
Yok kuzu karaizmir diye yeni bir arkadaş vardı ya, kıbrısta donasyon yaptiracaktiBu bahsettiğin Jenna mi sosyalim
Haa anladım sosyalimmm geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun arkadaşımızınYok kuzu karaizmir diye yeni bir arkadaş vardı ya, kıbrısta donasyon yaptiracakti
Askoletta ilk beşte yoksun otur assaaaa
Nilü diye bi arkadaş vardı ya kızdı burdaBildirim gelince geldim konuya bir şeyler olmuş pek anlayamadim ama komşum ve jennam gitmişhemen gelsinler lütfen...
Amiinnn kuzucumHaa anladım sosyalimmm geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
Nerden biliyorsun? Belki ikinci sıradayımdırBeybi sen besinci siradasin
Anketin altında üç nokta var,onu tıkla. Kimler kimler yazdı var,onu tiklaNerden biliyorsun? Belki ikinci sıradayımdır
Evet gördüm biraz okudum ama tamamına bakamadım. Gelsinler güzellerimm gerisi önemli değilNilü diye bi arkadaş vardı ya kızdı burda
Yarın geliyorlar kuzuEvet gördüm biraz okudum ama tamamına bakamadım. Gelsinler güzellerimm gerisi önemli değil
Nilu’nun bahsedilen pastaları nerdeNilü diye bi arkadaş vardı ya kızdı burda
Jenna bin küsur mesaj yazmış ya oha ben hayatta yazamam o kadarAnketin altında üç nokta var,onu tıkla. Kimler kimler yazdı var,onu tiklakabak gibi 5
Burdan link atsam yasak olur mu kiNilu’nun bahsedilen pastaları nerde