İnşallah canımOlacak Allah’ın izniyle sen gönlünü ferah tut
İnşallah Zano'mDoğu görevimiz temelli bitti. Çift şark yaptık. Artık batıya dönüş kısmet olursa
Belki çok yakındır size güzel haberler veririmEge bölgesi filan olsa istiyormusunuz bu tarafları.
Geçici durum bitanem elbette olacak.
Banyodan çıkmadan kuruyordum ben de aşkomAşko su ile bayağı kaynaştık saat başı gidip duş alıyorum
AmiiiiinBelki çok yakındır size güzel haberler veririm
Ayyy aşkom aynen öyleBanyodan çıkmadan kuruyordum ben de aşkom
Çok aminAmiiiiin
İnşallah nevoşcum güzel haberlerini alalım bir an önceBelki çok yakındır size güzel haberler veririm
Marmara çevresini yazarız diyoruzEge bölgesi filan olsa istiyormusunuz bu tarafları.
Geçici durum bitanem elbette olacak.
Marmarada güzelde işte deprem olayları varya o tedirgin ediyor herkesi.Marmara çevresini yazarız diyoruz
Sen yine kuruyormuşsun. Biz kapıdan çıkmadan terlemeye başlıyoruzBanyodan çıkmadan kuruyordum ben de aşkom
Doğal sauna yani skjskjskjSen yine kuruyormuşsun. Biz kapıdan çıkmadan terlemeye başlıyoruz
Şimdi şükür, darısı başınızaSen yine kuruyormuşsun. Biz kapıdan çıkmadan terlemeye başlıyoruz
Deprem heryerde abla. Ülkenin gerçeği bu. Yaşayacaksak kaçış yokMarmarada güzelde işte deprem olayları varya o tedirgin ediyor herkesi.
Çok aminİnşallah nevoşcum güzel haberlerini alalım bir an önce
Zenna çevresiMarmara çevresini yazarız diyoruz
Güvenli evlerde oturmak lazım kontrol şartDeprem heryerde abla. Ülkenin gerçeği bu. Yaşayacaksak kaçış yok
Urfa dayken mesireye giderdik. Orası da burası gibi aşırı sıcak. Vatandaşın biri üzerine kalın mont gibi bişey giymiş, kafayı gözü sarmış. Yürüyüş yapıyor tempoluDoğal sauna yani skjskjskj
EvetZenna çevresi
Bizim orada bir tane vardı. Yaz, kış şortla geziyorduUrfa dayken mesireye giderdik. Orası da burası gibi aşırı sıcak. Vatandaşın biri üzerine kalın mont gibi bişey giymiş, kafayı gözü sarmış. Yürüyüş yapıyor tempoluo sıcağa rağmen nasıl hayatta kaldı anlam veremedim. Alışmışlar