Ben böyle bir sıcak görmedim yaŞuan 26 derece nevosyağmurlu gösteriyor, hava kapalı ve bulutlu ins oralara da gelir
Burası 46 derece ve yine elektrik kesikGece sıcaktan hiç uyumadımSizin oralar hala serin mi
Burdada yağmur serpiştiriyor şimdi hava kapadı.Ben böyle bir sıcak görmedim ya
Kurdeşen dökeceğiz artıkBen böyle bir sıcak görmedim ya
Offfff 46 nedr yahuuuBurası 46 derece ve yine elektrik kesik
Abla hergün elektrik kesiyorlar 10 dan 13 e kadar. Bıktık yemin ediyorumOfffff 46 nedr yahuuu
Arıza filamı yoksa bişi diyorlarmıAbla hergün elektrik kesiyorlar 10 dan 13 e kadar. Bıktık yemin ediyorum
Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat uyudum diyebilirim. O kadar serindi kiGece sıcaktan hiç uyumadımSizin oralar hala serin mi
Ben böyle bir sıcak görmedim ya
Geçen hafta burası da öyleydi, çok şükür düştü.ins oraya da gelir canlarımBurası 46 derece ve yine elektrik kesik
Planlı elektrik kesintisi diye mesaj gönderiyorlar arıza falan yokArıza filamı yoksa bişi diyorlarmı
Tasarruf için mı yapıyorlar acaba canomPlanlı elektrik kesintisi diye mesaj gönderiyorlar arıza falan yok
Burası eylülün 15 ine kadar böyle canım. Yaz devam ediyorGeçen hafta burası da öyleydi, çok şükür düştü.ins oraya da gelir canlarım
En yüksek sıcakların olduğu günlere geldi. Tasarruf muTasarruf için mı yapıyorlar acaba canomama bu havada olur mu ya
Haftaya burası da yükselecek ama şükür en azından dört gündür nefes aldıkBurası eylülün 15 ine kadar böyle canım. Yaz devam ediyorKışı güzel bak sonbahar gibi geçiyor Allahtan
Bu zeka ile nasıl yaşıyorlarEn yüksek sıcakların olduğu günlere geldi. Tasarruf mukaçak kullananların acısıdır belki
Siz bari rahat edinHaftaya burası da yükselecek ama şükür en azından dört gündür nefes aldıkkışın da donacagiz net
Allah yardımcınız olsunBurası 46 derece ve yine elektrik kesik
Burdada yağmur serpiştiriyor şimdi hava kapadı.
Bizde uyuruz inşallahUzun zamandır ilk defa bu kadar rahat uyudum diyebilirim. O kadar serindi kiama şimdi yanıyoruz.