Kasıtlı mi kesiyorlar nedir
Ezhel zaten kafa mis öyle dolaşıyorVe de yağuşuklu ayrıca vatanseverEzhel dangozu gibi değil.
Bakım çalışması varmış. Daha da olacakmış. Eylül ayında yapsalar ya. Ağustosun sıcağında neyin bakımı anlamadımKasıtlı mi kesiyorlar nedirbizim burada da genelde 13-15 arası kesiyorlar.
Yalan ya. Bizim burada da geçen sene bakım çalışması var diye bir haftanın 4 günü sabah 9,akşam 19 arası elektriği kestiler. Seneye elektrik kesme derdi olmayacak dediler ve yine kesiyorlar.Bakım çalışması varmış. Daha da olacakmış. Eylül ayında yapsalar ya. Ağustosun sıcağında neyin bakımı anlamadımplanlı bakım çalışması diye mesaj geliyor
Bir de onun kankası var mörda mı ne ikisi de leşş.Ezhel zaten kafa mis öyle dolaşıyorbu çocuk datli
Yazık cidden. Parası ne ise ödüyoruzYalan ya. Bizim burada da geçen sene bakım çalışması var diye bir haftanın 4 günü sabah 9,akşam 19 arası elektriği kestiler. Seneye elektrik kesme derdi olmayacak dediler ve yine kesiyorlar.
Diyorum ya kasıtlı mı yapıyorlar acaba diye. Bir de o kadar kesintiye rağmen elektrik faturasında asla bir azalma olmuyor. Zaten bir ayın nereden başkan yarıdan fazlasını elektrik olmadan geçiriyoruz.Yazık cidden. Parası ne ise ödüyoruzdenk geldiği günlerde en kızgın sıcaklara denk geliyor ne hikmetse.
Evet aşkomSevimli çocuk ama asko
Aynen ,çöplerBir de onun kankası var mörda mı ne ikisi de leşş.
Aşkonu yesinlerEvet aşkom
Ben onların taaYazık cidden. Parası ne ise ödüyoruzdenk geldiği günlerde en kızgın sıcaklara denk geliyor ne hikmetse.
Konu inşallah fakedir. Dünya üzerinde bu kadar salak bir kadının var oluş ihtimali beni üzer çünkü.Yorumunu çerçeveletip duvara atasım geldi ahahajajaja yorumun alnı vardı,öptüm ahahahahahahMargaret Hale
İnşallah fakedir evet,cunku bu düzeyde IQ sahibi olan bir insan anca boşa oksijen sarfiyatidirKonu inşallah fakedir. Dünya üzerinde bu kadar salak bir kadının var oluş ihtimali beni üzer çünkü.
Dünkü güzel fincanınla içseydin ya zengin zenginTemizlik bitti kahvesi
Afiyet olsunTemizlik bitti kahvesi
Aşko bizim burada deniz yok ama bu yıl burasıda nemliSerinledi derken bu ne nem