Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Bu şarkıyı semiceenk mi söylüyormuş hemen dinlemeliyim.
Onun bir şarkısı var, duyunca ürperiyorum. Neden çünkü bir şubat ayında karlı havada Bursa’dan Antep’e yola çıkmıştık. Tüm yol boyunca şarkının b.kunu çıkardık hep onu dinledik. Eve geldik, bavullar ortada, kafamda hala o şarkı çalıyorken yattım uyudum. Uyandığımda deprem oluyordu. O şarkı bana hep depreme gelişimizi hatırlatır. 👀

Onun bir şarkısı var, duyunca ürperiyorum. Neden çünkü bir şubat ayında karlı havada Bursa’dan Antep’e yola çıkmıştık. Tüm yol boyunca şarkının b.kunu çıkardık hep onu dinledik. Eve geldik, bavullar ortada, kafamda hala o şarkı çalıyorken yattım uyudum. Uyandığımda deprem oluyordu. O şarkı bana hep depreme gelişimizi hatırlatır. 👀
Hangi şarkısı 🥲

Hangi şarkısı 🥲
Unutmak öyle kolay mı sandın. Avel avel başımıza geleceklerden habersiz yola çıkışımız demek bu şarkı benim için. Her sözü, her saniyesi deprem benim gözümde. Bir ara gözlerim dolardı dinleyince. Depremde ölen bir öğrencim de çok seviyordu Semicenk’i. Gerçi öğrencilerin geneli seviyor. 🥲

Hava durumu bildirimi alayım C A N O C A N O 🥲
IMG_0926.png

🥲 Elektrik yok 1 de gelecek

X