İyi ki ben ,iyi ki benSenden 10 tane daha olsa dünya daha yaşanılası bir yer olabilirmiş. Bizim burda karşıdan karşıya geçerken üstüne üstüne sürüyorlarbizi böcek gibi ezmeye çalışıyorlar
Aaaiiiyyy öğkkkk. Hiç sevmiyorum o şarkıyıHiç pişmaaaaan değilim senin olmaktaaaan dan çıkarsam ben de dinlerim
Ben sevdik bu oglani ,hepsi güzel geliyor ama hala 90's aşığıyım benAaaiiiyyy öğkkkk. Hiç sevmiyorum o şarkıyıvüdyodaki güzele benziyor dinlensin
Yok ya aşırı keko bir tarzı var ama az önceki şarkısı iyi gibi. 90ların yerini hiçbir şey tutamaz ki zatenBen sevdik bu oglani ,hepsi güzel geliyor ama hala 90's aşığıyım ben
Onun bir şarkısı var, duyunca ürperiyorum. Neden çünkü bir şubat ayında karlı havada Bursa’dan Antep’e yola çıkmıştık. Tüm yol boyunca şarkının b.kunu çıkardık hep onu dinledik. Eve geldik, bavullar ortada, kafamda hala o şarkı çalıyorken yattım uyudum. Uyandığımda deprem oluyordu. O şarkı bana hep depreme gelişimizi hatırlatır.Bu şarkıyı semiceenk mi söylüyormuş hemen dinlemeliyim.
Ben keko seviyorum o vakit,ruhum arada arabeske meylediyorYok ya aşırı keko bir tarzı var ama az önceki şarkısı iyi gibi. 90ların yerini hiçbir şey tutamaz ki zaten
Şaka gibi ama bu şarkı ve klip bana çok tanıdık geliyor
Hangi şarkısıOnun bir şarkısı var, duyunca ürperiyorum. Neden çünkü bir şubat ayında karlı havada Bursa’dan Antep’e yola çıkmıştık. Tüm yol boyunca şarkının b.kunu çıkardık hep onu dinledik. Eve geldik, bavullar ortada, kafamda hala o şarkı çalıyorken yattım uyudum. Uyandığımda deprem oluyordu. O şarkı bana hep depreme gelişimizi hatırlatır.
90lar dinliyorsan denk gelmiştir:)Şaka gibi ama bu şarkı ve klip bana çok tanıdık geliyorhatırlamam mümkün müdür ki acaba ya?
Ay sus noğlur o tarz şarkılar benim de ruhumu kirletiyor ama bazen de bazıları ele hoş geliyor kiBen keko seviyorum o vakit,ruhum arada arabeske meylediyorarabam Dacia falan mesela ruhumu kirletiyor
Sadece arabada giderken saçma sapan cozutmak için iyilerAy sus noğlur o tarz şarkılar benim de ruhumu kirletiyor ama bazen de bazıları ele hoş geliyor ki
Unutmak öyle kolay mı sandın. Avel avel başımıza geleceklerden habersiz yola çıkışımız demek bu şarkı benim için. Her sözü, her saniyesi deprem benim gözümde. Bir ara gözlerim dolardı dinleyince. Depremde ölen bir öğrencim de çok seviyordu Semicenk’i. Gerçi öğrencilerin geneli seviyor.Hangi şarkısı
Aşko bunu gördüm işte ben Edirne de ciğer yerken
Ben seviyorum semicenkSadece arabada giderken saçma sapan cozutmak için iyiler
Ah be Zano'm
Ben de seviyorum genelde ,arabam Daciagillerle dagla geçiyordukBen seviyorum semicenk
Sevimli çocuk ama askoAşko bunu gördüm işte ben Edirne de ciğer yerken
Ve de yağuşuklu ayrıca vatanseverSevimli çocuk ama asko