- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
biraz yeşil mi takılsam ay kırmızı da güzel içime sinmedi mor olsunmavinin hatırı kalır sarı hiç iyi değilmiş gorgusuzluk oldu sankimbak bana görmemis gbi koskoca kirmizi yaptim az tadini cikarak dmi havamiz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz yeşil mi takılsam ay kırmızı da güzel içime sinmedi mor olsunmavinin hatırı kalır sarı hiç iyi değilmiş gorgusuzluk oldu sankimbak bana görmemis gbi koskoca kirmizi yaptim az tadini cikarak dmi havamiz olsun
O yüzden söyledim zati ilk ben yazdım herkes şahitssss solemeyeydin iydi kaparlar vala tabi kapan olmamisa
ahaha super bak bole devammbiraz yeşil mi takılsam ay kırmızı da güzel içime sinmedi mor olsunmavinin hatırı kalır sarı hiç iyi değilmiş gorgusuzluk oldu sankim
burda sahitlik flan islemez ilk kim kaparsa onundurO yüzden söyledim zati ilk ben yazdım herkes şahit
sen gelene kadar oohhooo neler olmazki cok sey kacircan cookBu gece de kimse yok öğlene kadar da ben gelmiycem bakalım yarın neler olacak
Pro olmayan arkadaşlara ayıp olmasın şimdi nispet yapar gibiahaha super bak bole devamm
Kursum varsen gelene kadar oohhooo neler olmazki cok sey kacircan cook
oglene kdar niden gelmiycenkii
tadini cikariyoruz nispet yapmiyoruzki hem alnimizin teriyle aldik serbetli tatli yapmak kolaymiPro olmayan arkadaşlara ayıp olmasın şimdi nispet yapar gibi
ne kursu cnmKursum var
Haklısın canımtadini cikariyoruz nispet yapmiyoruzki hem alnimizin teriyle aldik serbetli tatli yapmak kolaymi
Kuran kursu canımne kursu cnm
Allah kabul etsin cnm benim bnde kuran kursumu yarida birakmak zorunda kalmisdim evlenince kismet olursa kizim biraz buyusun beraber giderizKuran kursu canım
Bende oglumla gidiyorum canım 15 aylıkAllah kabul etsin cnm benim bnde kuran kursumu yarida birakmak zorunda kalmisdim evlenince kismet olursa kizim biraz buyusun beraber gideriz
masallah ya duruyomu bariBende oglumla gidiyorum canım 15 aylık
Durduruyoruz elbirligiyle oyuncak bıraktım oraya her gün tasimiyim diye sınıfa girer girmez onlara gidiyor sebeklik yapıyo teyzelerinemasallah ya duruyomu bari
neguzel ya benim cimcimeden hic umudum yok orada hic durcagini sanmiyorum ama bi umut 2 yasina flan gelince gitmeyi dusunyorum bakalimDurduruyoruz elbirligiyle oyuncak bıraktım oraya her gün tasimiyim diye sınıfa girer girmez onlara gidiyor sebeklik yapıyo teyzelerine
çok degiscek şimdiye kadar olan makarna kategorisinde mantı yok Muş galiba hepimiz makarna aldık manticilar cosacak ://Kategori adı değişmiş
Ama şimdi mantı da mı yapılacak boşa makarna yapmayalim ozaman
Günaydın hayırlı sabahlar :))Hayırlı Sabahlar :)
Aynen bu kötü olduçok degiscek şimdiye kadar olan makarna kategorisinde mantı yok Muş galiba hepimiz makarna aldık manticilar cosacak ://
Günaydın hayırlı sabahlar :))