- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.566
Sabahtan pişir o zaman hemen. Nasıl unuttun onu o kadar zaman ?Her yer aynı benim evde benim ıslatma huyum yok da geçen 24 saati geçmişti fasulye eksidi unutmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan pişir o zaman hemen. Nasıl unuttun onu o kadar zaman ?Her yer aynı benim evde benim ıslatma huyum yok da geçen 24 saati geçmişti fasulye eksidi unutmuşum
Suyunu süzüp,at dolaba madem.Dolapta beklese olur mu ki soğuk etkiler mi yumuşamasına
Yok yarışmaya çağırırmıyım güçlü rakibeyiEstağfirullah
Arada uğrar hoş sohbetinize takılırım da yarışma içinse salçalı makarna bile yapamıyorum bu ara
Peki canım,Allah kolaylık versin
balkon varsa oraya bırak Tenceresiz kaldim anneMutfakta dursun.Suyunu süzüp dolaba koy ya da için rahat etmezse.Olmaz bir şey bence
Benim de pilim bitti. Allah rahatlık versin hepinizeBen kacsam ufaktan artık servis işi bende tam gün birde sabah eşime uyanıyorum 6 da yatmam lazım
Tamam canım benimSagol kuzu musait bir anda yazarim sana
Dışarı çıktık öğlen yapacaktım dışarı çıkınca akşama kaldı akşam da yemek yapamadığım için unuttum 24 saati buldu ve dökmek zorunda kaldımSabahtan pişir o zaman hemen. Nasıl unuttun onu o kadar zaman ?
Bunumu diyon kız beğenmişim ama geç gördüğüm için cevap yazmamışım ama anlamadım@Canfeb Jenna16 E Evvab @Lunya @deynepnaz @yorgun anneanne NAVLEE
@tuzsuz_ruh @Lilimam25 @ME118 sohbet edeceyik nerdesiniz :))
Benim de pilim bitti. Allah rahatlık versin hepinize
Allah rahatlık versin iyi geceler __Eva_Tamam canım benim
Hadi bakalım,sonucu bana bildirirsin :)Dışarı çıktık öğlen yapacaktım dışarı çıkınca akşama kaldı akşam da yemek yapamadığım için unuttum 24 saati buldu ve dökmek zorunda kaldım
Bu tarif pişirmeden yapılıyormuş suda bekletin diyor en iyisi ben balkoja koyayaim sabah içeri alırım öğlen yaparım :))
Çok yakışmış kırmızılarr kanka hayırlı olsun :)Sagol kuzu musait bir anda yazarim sana
Daha öncesinde kategori için etiket yaptım ilk 5 sayfa içinde olması lazım :))Bunumu diyon kız beğenmişim ama geç gördüğüm için cevap yazmamışım ama anlamadım
Senin şu zayıflama tpigije etiket yapsana beni bulamadım (Çok yakışmış kırmızılarr kanka hayırlı olsun :)
Sagol canimÇok yakışmış kırmızılarr kanka hayırlı olsun :)
Var şimdi yatmadan bırakayım inşallah sağolun :))balkon varsa oraya bırak Tenceresiz kaldim anne
Bulamadım canım yaDaha öncesinde kategori için etiket yaptım ilk 5 sayfa içinde olması lazım :))
Ben 4 gün oruç tutcam sonra şwjersiz 21 gün deniycem inşaAllahSenin şu zayıflama tpigije etiket yapsana beni bulamadım (
Noldu benden korkuyorsun değil miBen 4 gün oruç tutcam sonra şwjersiz 21 gün deniycem inşaAllah