- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Karataya uyarsan hemen birden kilo verirsin mesele düzenli uygulamada :)Noldu benden korkuyorsun değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karataya uyarsan hemen birden kilo verirsin mesele düzenli uygulamada :)Noldu benden korkuyorsun değil mi
Aslında ufak ufak kaçirmiyor değilim acligimi bastırmak için sakız cigniyordum bu yanlismis bilmiyordumKarataya uyarsan hemen birden kilo verirsin mesele düzenli uygulamada :)
Leptini bozma sakız en kötüsüAslında ufak ufak kaçirmiyor değilim acligimi bastırmak için sakız cigniyordum bu yanlismis bilmiyordum
İki paket aldım birde çoklu olanlardan patkatirken diyorum bu beni idare ederLeptini bozma sakız en kötüsü
ONU benimkide yapıyo kaliyom öyle saf safBende izin vermez müsaade etmez desem beni yalancı çıkarıyor
Hayırlı geceler :)Hayırlı geceler :))
yeni farketimm simdi el acmasi mantilar yapilirken hazir makarna sönükmü kalir diye düsünmedim deilKategori adı değişmiş
Ama şimdi mantı da mı yapılacak boşa makarna yapmayalim ozaman
Sönük kalmak mi şurda bir Kayseri mantısı olsa makarnaya baka rmisinyeni farketimm simdi el acmasi mantilar yapilirken hazir makarna sönükmü kalir diye düsünmedim deil
iste oyuzden mantiya oynamak mantikliSönük kalmak mi şurda bir Kayseri mantısı olsa makarnaya baka rmisin
Ne educuk bilmemiste oyuzden mantiya oynamak mantikli
aynennSpagetti yi elinde açsan fayda etmez
bnde degisik bi makarna tarifi bulmusdum ama simdi isler degisdiiNe educuk bilmem
Alışamadım proluga fakir ve gururlu hissediyorum halaaynenn
rengini nie degismiyosun siyaha okadar adepte olmusun ki artik sen prosunn kirmizi pempe mor yapsana bisiler
Aynen canım Nevreste nin bu işe bir el atması lazım yoksa ben Kayseri mantisina talibimbnde degisik bi makarna tarifi bulmusdum ama simdi isler degisdii
bak bana görmemis gbi koskoca kirmizi yaptim az tadini cikarak dmi havamiz olsunAlışamadım proluga fakir ve gururlu hissediyorum hala
ssss solemeyeydin iydi kaparlar vala tabi kapan olmamisaAynen canım Nevreste nin bu işe bir el atması lazım yoksa ben Kayseri mantisina talibim