- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.778
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketle gelince gorurumGirmiyorsin ki
Yine mi suçlu benimEtiketle gelince gorurum
:))Yine mi suçlu benim
Tum yanlışlıklar böyle olsunDedim bir yanlislik olmali
İnsallah canimTum yanlışlıklar böyle olsun
İnsallah canim
Bu aralar çok yoğunum ev var düğün Nişan var benim kaynim evleniyo.__Eva_ sen karar verdin mi yarışma için
Niye eksisin ?Bir şey olmazNormalde hiç yapmam geceden 2 bardak mercimek islattim yarın öğlene kadar eksir mı acaba ://
Benim ev eminim şuan en az 28 derece falandır daha aşağı değildir durur demiNiye eksisin ?Bir şey olmaz
Aman çok zor o işler rabbim yardım etsinBu aralar çok yoğunum ev var düğün Nişan var benim kaynim evleniyo.
aslında pek hevesim yok şu an yoksa yine katılırdim
Aa,niye ?:/Bu sefer katilamam sanirim cancanlar
Karşılıklı makarna yiyecektik nereye gidiyorsun ://Bu sefer katilamam sanirim cancanlar
Mutfakta dursun.Suyunu süzüp dolaba koy ya da için rahat etmezse.Olmaz bir şey benceBenim ev eminim şuan en az 28 derece falandır daha aşağı değildir durur demi
Aman çok zor o işler rabbim yardım etsin
Kafamda bir ton is var kafami veremem ki odunlarla ugrasiyomAa,niye ?:/
Her yer aynı benim evde benim ıslatma huyum yok da geçen 24 saati geçmişti fasulye eksidi unutmuşumMutfakta dursun.Suyunu süzüp dolaba koy ya da için rahat etmezse.Olmaz bir şey bence
Peki canım,Allah kolaylık versinKafamda bir ton is var kafami veremem ki odunlarla ugrasiyom
Amin canım.Benim ev eminim şuan en az 28 derece falandır daha aşağı değildir durur demi
Aman çok zor o işler rabbim yardım etsin