Baklavalar ,su börekleri daha neler neler hemde sık sıkMantı bile yapıyorsun
Her isi yaparim valla.. kizin anasi pek oyle beceremez. Yani kizda beceriksiz olacaktir. Oglana ogretiyorum napayimMantı bile yapıyorsun
Bayramlarda dokturur KV oluncaBaklavalar ,su börekleri daha neler neler hemde sık sık
O sizin iş bayağı ciddiye binmiş canım ama belli olmaz belki gerçekten gelecekteki gelinindir o. Off ama erkek annesi olmak çok zor nasıl vereceğiz oğluşları elin kızlarına off offEsinle kuzin babasi arkadas. Adami girsen baya kertecek bunlari o kadar merakli. Ben kiziyorum biyke seylerle saka yapnayin diyorum
Bende yaptırıyorum ama sonra bizimkilerin başına kalacakHer isi yaparim valla.. kizin anasi pek oyle beceremez. Yani kizda beceriksiz olacaktir. Oglana ogretiyorum napayim
Şimdi bile döktürüyor:)Bayramlarda dokturur KV olunca
Keske durabilsem boncuum.. simdiye daha fit olurdum: (Baklavalar ,su börekleri daha neler neler hemde sık sık
Sen çok yaşa emiHer isi yaparim valla.. kizin anasi pek oyle beceremez. Yani kizda beceriksiz olacaktir. Oglana ogretiyorum napayim
Yine iyisin maşaallahKeske durabilsem boncuum.. simdiye daha fit olurdum: (
Her isi yaparim valla.. kizin anasi pek oyle beceremez. Yani kizda beceriksiz olacaktir. Oglana ogretiyorum napayim
Ayy cidden oyle .. bilmezsen kimse beklemiyo ama bilince gorevin biliniyoBende yaptırıyorum ama sonra bizimkilerin başına kalacak
Aynen biz hep görevliyiz:)Ayy cidden oyle .. bilmezsen kimse beklemiyo ama bilince gorevin biliniyo
Aynen biz hep görevliyiz:)Ayy cidden oyle .. bilmezsen kimse beklemiyo ama bilince gorevin biliniyo
Hahaha gercekler oyle benim oglani anali kizli ezerlerse birdecok yasa sen emi
Hayırlı gecelerHaydi bayanlar ben yatıyorum şimdilik gece yine gelirim öpüldünüz iyi geceler
Senin kv yakin mi sana boncuum?Aynen biz hep görevliyiz:)
Sen izin vwermezsin aslan gibi anası var arkasindaHahaha gercekler oyle benim oglaninsnali kizli ezerlerse birde
300 km var aramızdaSenin kv yakin mi saba boncuum?