- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Evet orasını karıştırmaAhaha elin oglunun aklini vasindan aldiniz ama: ( kacis yok hanimlar bu isten : (
Siz erken başlamışsınız benimki 8.5 yaşında öyle bir şey duymadımşunun şurasında ne kaldı ki abla 3senesir her sene başka kıza aşık oluyor.sarışın olması tek kriter
Aşırı uyanık gördüm
Benim oğlum şimdiden başladı.Bazen kızsın diye bir şeyler söylüyoruz kabul etmiyor.Gelip hep sizde kalacağız,eşin yemek,temizlik yapacak biz yatacağız.Kabul etmiyor sen yaparsın biz yeriz diyor
Senin onceki Nickin neydi kuzu?Evet orasını karıştırma
Benimkide ben büyüyünce de calisincada burda yasayayim size bakayım diyor
Benim oğlum şimdiden başladı.Bazen kızsın diye bir şeyler söylüyoruz kabul etmiyor.Gelip hep sizde kalacağız,eşin yemek,temizlik yapacak biz yatacağız.Kabul etmiyor sen yaparsın biz yeriz diyor
Eşine hergün çiçek alacakmış,onu yormayacakmış,ev işlerinde yardım edecekmiş.Bu çocuk kime benzedi bilmem babası ile alakası yokAşırı uyanık gördüm
Yok vallahi benimki evlenecek düğünde ne yemek ikram edecek onu bile düşünüyorBenimkide ben büyüyünce de calisincada burda yasayayim size bakayım diyor
Kesin o kankalardan birine karşı boş değildir.ilkokulda böyle yürüyor işler.anaokuluna düştü artık bütün sınıf birbirine aşıkSiz erken başlamışsınız benimki 8.5 yaşında öyle bir şey duymadımAma en yakın arkadaşları kızlar 2 tane kankası var onlarda kız:)
Aslında bizde öyle düşünüyoruz ama kondurmuyoruzKesin o kankalardan birine karşı boş değildir.ilkokulda böyle yürüyor işler.anaokuluna düştü artık bütün sınıf birbirine aşıkönceki sene bir tane sarışın kız düşmüş bınların sınıfına nerdeyse bütün oğlanlar aynı kıza aşıktı
Aa kac yasindaydi nevos.. keske benim kizlavkertseydik bunu. Nerde bulcam bole damatEşine hergün çiçek alacakmış,onu yormayacakmış,ev işlerinde yardım edecekmiş.Bu çocuk kime benzedi bilmem babası ile alakası yok
KV de eşimi doğururken dua etmiş inşallah kızım olmaz da bu sancıları çekmez diye hakketen de kızı olmamış .Ben kizim olcani duydugumda aglamistim: ( kadin olmak cok zor diye: (
Düğündeki yemeği de düşündüğüne göreeeAslında bizde öyle düşünüyoruz ama kondurmuyoruz
Bence uyar 8.5 yaşındaAa kac yasindaydi nevos.. keske benim kizlavkertseydik bunu. Nerde bulcam bole damatTek istegim kizimi mutlu etsin
Benim Oglumda 6 yasinda ve kizin biribe asik sanki: ( bildigin surekli kizi sayikliyo deli ediyo beniKesin o kankalardan birine karşı boş değildir.ilkokulda böyle yürüyor işler.anaokuluna düştü artık bütün sınıf birbirine aşıkönceki sene bir tane sarışın kız düşmüş bınların sınıfına nerdeyse bütün oğlanlar aynı kıza aşıktı
Ama kizin tadida bir baskaymis yaaaKV de eşimi doğururken dua etmiş inşallah kızım olmaz da bu sancıları çekmez diye hakketen de kızı olmamış .
Kız anası olmak çok zor
Benim oğlanı veriyim daha düşüncelisini bulamaSınAa kac yasindaydi nevos.. keske benim kizlavkertseydik bunu. Nerde bulcam bole damatTek istegim kizimi mutlu etsin
Onlarıda düşünüyorDüğündeki yemeği de düşündüğüne göreeesor bakalım kaç bilezik istiyorlar
Ne tatlı yaBenim Oglumda 6 yasinda ve kizin biribe asik sanki: ( bildigin surekli kizi sayikliyo deli ediyo beni
Kiz 1,5 yasinda 7 yas fark olur bencede iyi.. olgun olsun erkek biraz hemBence uyar 8.5 yaşında
Çok romantik ve ince neler neler düşünüyor bilsen:)Ama titiz ve kuralcı