- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Çok isterdim bir kızım olmasınıAma kizin tadida bir baskaymis yaaa
Kesinlikle bahtı güzel olsun hepsinin inşaallahAma kizin tadida bir baskaymis yaaa
Benim eşimle aramda 7.5 yaş var gayet anlaşıyoruz:)Kiz 1,5 yasinda 7 yas fark olur bencede iyi.. olgun olsun erkek biraz hemSenden iyi dunur mu bulcamm baskasina soz vermedin dimi
3.yü düşünmüyor musun:)Çok isterdim bir kızım olmasını
Küçük adamlarOnlarıda düşünüyorPara biriktirmeyi bile düşünüyor
Tatli ama sabah kardesi soruyor.. annemiNe tatlı ya
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın:)Küçük adamlar
Seninki baya niyetine girmişOnlarıda düşünüyorPara biriktirmeyi bile düşünüyor
Insallah canimKesinlikle bahtı güzel olsun hepsinin inşaallah
İkinci olana kadar 4 tane düşünüyorduk ama şu an bilemiyorum3.yü düşünmüyor musun:)
Eyvah oğlan elden gitmişTatli ama sabah kardesi soruyor.. annemi
Mi seviyosun babami mi yoksa o kizi mi? O kizi seviyormusGel delirme
Bah hele kiz evi biziz sen simdiden taliplisi cok filan dersen o is olmazBenim eşimle aramda 7.5 yaş var gayet anlaşıyoruz:)
Vallahi taliplisi çok
Hayırlısı canım olmazsa 2 gelinin olacak.Onlar kızıın gibi olur inşaallah:)Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın:)İkinci olana kadar 4 tane düşünüyorduk ama şu an bilemiyorumnasip abla neden olmasın ama benim kızım olmaz gibi geliyor
Nasip canım bilemeyiz:)Bakarsın olur:)Bah hele kiz evi biziz sen simdiden taliplisi cok filan dersen o is olmaz
Hahaha ya çok komikTatli ama sabah kardesi soruyor.. annemi
Mi seviyosun babami mi yoksa o kizi mi? O kizi seviyormusGel delirme
Cidden oyke.. gecen babasi soruyo: annen guzel mi? Eh is fena degil diyorEyvah oğlan elden gitmiş
Amin hepimizin yavrusunu inşallahHayırlısı canım olmazsa 2 gelinin olacak.Onlar kızıın gibi olur inşaallah:)Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın:)
Şimdiki çocuklar çok fena:)Cidden oyke.. gecen babasi soruyo: annen guzel mi? Eh is fena degil diyorBende diyorumki: sen benim gibisini bulabilcekmisin bakalim, turumun ilk ve son ornegiyim
Mantı bile yapıyorsunCidden oyke.. gecen babasi soruyo: annen guzel mi? Eh is fena degil diyorBende diyorumki: sen benim gibisini bulabilcekmisin bakalim, turumun ilk ve son ornegiyim
Esinle kuzin babasi arkadas. Adami girsen baya kertecek bunlari o kadar merakli. Ben kiziyorum biyke seylerle saka yapnayin diyorumHahaha ya çok komikciddiye mi alıyorsun ya gidip isteyelim o zaman de