- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Çok isterdim bir kızım olmasınıAma kizin tadida bir baskaymis yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok isterdim bir kızım olmasınıAma kizin tadida bir baskaymis yaaa
Kesinlikle bahtı güzel olsun hepsinin inşaallahAma kizin tadida bir baskaymis yaaa
Benim eşimle aramda 7.5 yaş var gayet anlaşıyoruz:)Kiz 1,5 yasinda 7 yas fark olur bencede iyi.. olgun olsun erkek biraz hem Senden iyi dunur mu bulcamm baskasina soz vermedin dimi
3.yü düşünmüyor musun:)Çok isterdim bir kızım olmasını
Küçük adamlarOnlarıda düşünüyorPara biriktirmeyi bile düşünüyor
Tatli ama sabah kardesi soruyor.. annemiNe tatlı ya
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın:)Küçük adamlar
Seninki baya niyetine girmişOnlarıda düşünüyorPara biriktirmeyi bile düşünüyor
Insallah canimKesinlikle bahtı güzel olsun hepsinin inşaallah
İkinci olana kadar 4 tane düşünüyorduk ama şu an bilemiyorum nasip abla neden olmasın ama benim kızım olmaz gibi geliyor3.yü düşünmüyor musun:)
Eyvah oğlan elden gitmişTatli ama sabah kardesi soruyor.. annemi
Mi seviyosun babami mi yoksa o kizi mi? O kizi seviyormus Gel delirme
Bah hele kiz evi biziz sen simdiden taliplisi cok filan dersen o is olmazBenim eşimle aramda 7.5 yaş var gayet anlaşıyoruz:)
Vallahi taliplisi çok
Hayırlısı canım olmazsa 2 gelinin olacak.Onlar kızıın gibi olur inşaallah:)Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın:)İkinci olana kadar 4 tane düşünüyorduk ama şu an bilemiyorum nasip abla neden olmasın ama benim kızım olmaz gibi geliyor
Nasip canım bilemeyiz:)Bakarsın olur:)Bah hele kiz evi biziz sen simdiden taliplisi cok filan dersen o is olmaz
Hahaha ya çok komik ciddiye mi alıyorsun ya gidip isteyelim o zaman deTatli ama sabah kardesi soruyor.. annemi
Mi seviyosun babami mi yoksa o kizi mi? O kizi seviyormus Gel delirme
Cidden oyke.. gecen babasi soruyo: annen guzel mi? Eh is fena degil diyor Bende diyorumki: sen benim gibisini bulabilcekmisin bakalim, turumun ilk ve son ornegiyimEyvah oğlan elden gitmiş
Amin hepimizin yavrusunu inşallahHayırlısı canım olmazsa 2 gelinin olacak.Onlar kızıın gibi olur inşaallah:)Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın:)
Şimdiki çocuklar çok fena:)Cidden oyke.. gecen babasi soruyo: annen guzel mi? Eh is fena degil diyor Bende diyorumki: sen benim gibisini bulabilcekmisin bakalim, turumun ilk ve son ornegiyim
Mantı bile yapıyorsunCidden oyke.. gecen babasi soruyo: annen guzel mi? Eh is fena degil diyor Bende diyorumki: sen benim gibisini bulabilcekmisin bakalim, turumun ilk ve son ornegiyim
Esinle kuzin babasi arkadas. Adami girsen baya kertecek bunlari o kadar merakli. Ben kiziyorum biyke seylerle saka yapnayin diyorumHahaha ya çok komik ciddiye mi alıyorsun ya gidip isteyelim o zaman de