- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
İyi gecelerHaydi bayanlar ben yatıyorum şimdilik gece yine gelirim öpüldünüz iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerHaydi bayanlar ben yatıyorum şimdilik gece yine gelirim öpüldünüz iyi geceler
Vavvvv300 km var aramızda
Sende cok yasaSen çok yaşa emi
Ben hep uzaktayım:)Vavvvv
Dogruda oglsn kizarsa sesimi cikaramazsam patlarim galibaSen izin vwermezsin aslan gibi anası var arkasinda
En temiz ilişkiBen hep uzaktayım:)
Supermis boncuum, icli kofte isteyemez senden300 km var aramızda
Bilmem yakın olunca nasıl oluyor bilmiyorum:)En temiz ilişki
Yaptığımı bilmiyor zatenSupermis boncuum, icli kofte isteyemez senden
Sende hemen ayılıp bayilirsin ozman taktikDogruda oglsn kizarsa sesimi cikaramazsam patlarim galiba
Iyi geceler kuzuu yine gelHaydi bayanlar ben yatıyorum şimdilik gece yine gelirim öpüldünüz iyi geceler
Oyle yapiliyodu dimiSende hemen ayılıp bayilirsin ozman taktik
Yani iyi taraflarıda yok değil.:)Bilmem yakın olunca nasıl oluyor bilmiyorum:)
Baklavayi da bilmiyor demeYaptığımı bilmiyor zaten
pek iyi olmuyor bdv den öyle anlaşılıyor :)Bilmem yakın olunca nasıl oluyor bilmiyorum:)
İyi geceler canım Allah kolaylık versinİyi geceler hanımlar memleketten babaannemler geldi bu hafta yoğunum pek uğrayamıyorum
İlerde yaşayıp göreceğiz:)Yani iyi taraflarıda yok değil.:)
Benim sorunum yok ama yakınız ama iyi olmasa ışık bu kadar yakinimda istemezdim herhalde
İyi geceler canım Allah kolaylık versinİyi geceler hanımlar memleketten babaannemler geldi bu hafta yoğunum pek uğrayamıyorum
Onu bilmez olur mu her gittiğimde yakalıyordu2-3 yıldır çok kalmadığım için yapmıyorum:)Baklavayi da bilmiyor deme