Benimde 2 oglum 1 kizim varOff kulağa hiç hoş gelmiyor iki oğlum var
Elimden geldiğince anneci büyütmeyi planlıyorumSen oyle istersinde bakalim elin kizi ne dicekBiricik goznurunu parmaginda oynatacak
Bir soz vardi: sen omrun boyunca akli basinda cocuk yetistirmeye ugras, sonra bi kiz gelsin 5 dk da aklini basindan alsinElimden geldiğince anneci büyütmeyi planlıyorum
Benim büyük oğlan da tam buraya konuşul evlenince ben seninle yaşayacağım diyor karım buraya gelecek diyorBenimde 2 oglum 1 kizim varOglanlar zaten evlenince is bitiyo genelde.. ama bu kk daki bdv kadinlarinin kocalari haric. Onlar hep aileci
Aman tam bdvlik KVElimden geldiğince anneci büyütmeyi planlıyorum
He he kesinBenim büyük oğlan da tam buraya konuşul evlenince ben seninle yaşayacağım diyor karım buraya gelecek diyor
Kaynana olmaya az kalmışBiri 7.5 aylık biri 7.5 yaşındakoca delikanlılar
Off di mi kesin karısının kuyruğu olur benim naif kibar oğluşum ay çok sinirlendimHe he kesin
Mesaj gelmedi canım:)Nevreste nevoşummmmm msja bakarmisin:)
Napıyım kızlar evlendir miyim bunu ama şimdiden şaçı sarı bütün kızlara aşıkÖyle diyenler daha çok eşine düşkün oluyor
Aynen vallaÖyle diyenler daha çok eşine düşkün oluyor
Hiç şaşırmadımElimden geldiğince anneci büyütmeyi planlıyorum
Ahaha elin oglunun aklini vasindan aldiniz ama: ( kacis yok hanimlar bu isten : (Off di mi kesin karısının kuyruğu olur benim naif kibar oğluşum ay çok sinirlendim
Off di mi kesin karısının kuyruğu olur benim naif kibar oğluşum ay çok sinirlendim
Kaynana olmaya az kalmış
Ben kizim olcani duydugumda aglamistim: ( kadin olmak cok zor diye: (Ben oğlum için dertlenmiyorum da kızları düşünüyorum yok görümce yok elti yok KV
Aynen o daha önemli heleBen oğlum için dertlenmiyorum da kızları düşünüyorum yok görümce yok elti yok KV