- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Öpüp başlarına koysunlar kira derdi yok, bedavadan ev sahibi olacaklar daha ne isteyeceksin?Aynısını eşime söylüyorum
Ama damatlar ile gelin ne der bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öpüp başlarına koysunlar kira derdi yok, bedavadan ev sahibi olacaklar daha ne isteyeceksin?Aynısını eşime söylüyorum
Ama damatlar ile gelin ne der bilmem
Bugün misafirlerimde öyle söyledi yürek mi yedin hayırdır dedilerBir açık sözlülüğüm tuttuBu akşam gerçekçiliğin üzerinde nevoş tokat gibi çarpıyorsun yüzüme yüzüme
Hiç dimi ama onlar için kp çalışıp yapacak inşallah bulupda bunamasinlarÖpüp başlarına koysunlar kira derdi yok, bedavadan ev sahibi olacaklar daha ne isteyeceksin?
Kayinvalide dirdiri mi kira vermek miÖpüp başlarına koysunlar kira derdi yok, bedavadan ev sahibi olacaklar daha ne isteyeceksin?
Geleceğin bdv konularının başrol KV leri olucazKayinvalide dirdiri mi kira vermek mi
E yürek mi yedin? Beni bulur zaten bu hallerinBugün misafirlerimde öyle söyledi yürek mi yedin hayırdır dedilerBir açık sözlülüğüm tuttu
Ben kira vermeyi tercih ederimKayinvalide dirdiri mi kira vermek mi
Hahaha bugun daha dedimki benden ne kv olur amaaaa insallah o gunleri goruruz saglikla. Aman ebeveynlik omur boyu valla bi gun boyke kocakari muhabbeti yapicam aklima gelmezdiGeleceğin bdv konularının başrol KV leri olucaz
Yemiş olabilirimE yürek mi yedin? Beni bulur zaten bu hallerin
İşine öyle geliyor olmasınBen kira vermeyi tercih ederim
Bizim bebelerin zamanında kiralar alır başını gider, kuzu kuzu dırdır çekerler
Sen oyle istersinde bakalim elin kizi ne dicekBiricik goznurunu parmaginda oynatacakBen kira vermeyi tercih ederim
Bizim bebelerin zamanında kiralar alır başını gider, kuzu kuzu dırdır çekerler
Hayırlısı o zamanAklimda, firsat bulursam katilmak icin bildirdcegim minik bir kizim var
Şimdi bizim yaptığımız gibiSen oyle istersinde bakalim elin kizi ne dicekBiricik goznurunu parmaginda oynatacak
Ben karışmam birseylerine aramasalar aramam gel demezlerse gitmem evlerine girene cikanaa karışmam yeterli gözümün önünde olsunlarHahaha bugun daha dedimki benden ne kv olur amaaaa insallah o gunleri goruruz saglikla. Aman eveveynlik omur boyu valla bi gun biyke kocakari muhabbeti yapicsm sklima gelmezdi
Off kulağa hiç hoş gelmiyor iki oğlum varSen oyle istersinde bakalim elin kizi ne dicekBiricik goznurunu parmaginda oynatacak
Kaç yaşındalar:)Off kulağa hiç hoş gelmiyor iki oğlum var
Hahaha aman elin ogluna scimaya gelmez boncuum sonra tepemize cikarlar onuda anasi dusunsunŞimdi bizim yaptığımız gibi
Değil mi bizeneHahaha aman elin ogluna scimaya gelmez boncuum sonractepemuze cikarlar onuda snasi dusunsun
Biri 7.5 aylık biri 7.5 yaşında koca delikanlılarKaç yaşındalar:)