• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
:skandal:😀şunun şurasında ne kaldı ki abla 3senesir her sene başka kıza aşık oluyor.sarışın olması tek kriter
Siz erken başlamışsınız benimki 8.5 yaşında öyle bir şey duymadım:70:Ama en yakın arkadaşları kızlar:70:2 tane kankası var onlarda kız:)

:KK70::KK70:
Benim oğlum şimdiden başladı.Bazen kızsın diye bir şeyler söylüyoruz kabul etmiyor.Gelip hep sizde kalacağız,eşin yemek,temizlik yapacak biz yatacağız.Kabul etmiyor sen yaparsın biz yeriz diyor:KK70:
Benimkide ben büyüyünce de calisincada burda yasayayim size bakayım diyor 😂

Siz erken başlamışsınız benimki 8.5 yaşında öyle bir şey duymadım:KK70:Ama en yakın arkadaşları kızlar:KK70:2 tane kankası var onlarda kız:)
Kesin o kankalardan birine karşı boş değildir.ilkokulda böyle yürüyor işler.anaokuluna düştü artık bütün sınıf birbirine aşık 😀 önceki sene bir tane sarışın kız düşmüş bınların sınıfına nerdeyse bütün oğlanlar aynı kıza aşıktı

Kesin o kankalardan birine karşı boş değildir.ilkokulda böyle yürüyor işler.anaokuluna düştü artık bütün sınıf birbirine aşık 😀 önceki sene bir tane sarışın kız düşmüş bınların sınıfına nerdeyse bütün oğlanlar aynı kıza aşıktı
Aslında bizde öyle düşünüyoruz ama kondurmuyoruz:70:

Eşine hergün çiçek alacakmış,onu yormayacakmış,ev işlerinde yardım edecekmiş.Bu çocuk kime benzedi bilmem babası ile alakası yok:70:
Aa kac yasindaydi nevos.. keske benim kizlavkertseydik bunu. Nerde bulcam bole damat😂 Tek istegim kizimi mutlu etsin😂

Ben kizim olcani duydugumda aglamistim: ( kadin olmak cok zor diye: (
KV de eşimi doğururken dua etmiş inşallah kızım olmaz da bu sancıları çekmez diye hakketen de kızı olmamış .
Kız anası olmak çok zor 😔

Aa kac yasindaydi nevos.. keske benim kizlavkertseydik bunu. Nerde bulcam bole damat😂 Tek istegim kizimi mutlu etsin😂
Bence uyar 8.5 yaşında:70:
Çok romantik ve ince neler neler düşünüyor bilsen:)Ama titiz ve kuralcı:skandal:

Benim Oglumda 6 yasinda ve kizin biribe asik sanki: ( bildigin surekli kizi sayikliyo deli ediyo beni😡

Bence uyar 8.5 yaşında:70:
Çok romantik ve ince neler neler düşünüyor bilsen:)Ama titiz ve kuralcı:skandal:
Kiz 1,5 yasinda 7 yas fark olur bencede iyi.. olgun olsun erkek biraz hem💖 Senden iyi dunur mu bulcamm💖💖 baskasina soz vermedin dimi😂

Back