- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Sitenin kurucusu olduğu için olabilir miKadınlar sitesinde, hiçbir erkeğin kabul edilmediği bi yerde neden bir erkek yarışmaya katılıyor? O zaman erkek üyeler de kabul edelim onlar da yarışsın.
Belki o da iddialidiriBenim tarif eski yarismalarda yapilmamis, bakalim kk'nin tepkisi ne olacak makarnama
Tamam sitenin kurucusu da sadece kurucu olarak kalsın bence. Ne işi var kadınların yarışmasındaSitenin kurucusu olduğu için olabilir mi
O erkek bunu yapmasaydi nasıl toplanabilirdik burda
Benim resmen donem donem aserdigim, cook lezzetli bir makarna. Ben kendi tarifimi havada karada almislardir diye dusunuyordum, meger kimse almamisBelki o da iddialidiri
Selam gülüm❤ Benden de korkmayın başlara gelemedim hiçSelamlar bizim oylarımız köydeydi :) bütün gün köydeydik dolayısıyla..
Oy vermediğim aday kazandı ama çok mutlu oldumm ve gururlu hissediyorum :)
Ben tarifimi aldım, benden korkmazsınız nasılsa genelde sonlarda olduğum için
Ha bu arada sizler nasılsınız
Neymiski o acepBenim resmen donem donem aserdigim, cook lezzetli bir makarna. Ben kendi tarifimi havada karada almislardir diye dusunuyordum, meger kimse almamis
Bakalim cok musait olamiyorum, ama bu hafta yapmaya calisirim. Klasiklerden degil pek.
Belli olmuyor bu iş baksanaBenim resmen donem donem aserdigim, cook lezzetli bir makarna. Ben kendi tarifimi havada karada almislardir diye dusunuyordum, meger kimse almamis
Bakalim cok musait olamiyorum, ama bu hafta yapmaya calisirim. Klasiklerden degil pek.
Ee kapilmismi o tarifNevreste abla baska birine yazmisim tarifi ya bende senden onay bekliyorum kac saattir ya nevress diye birine atmisim
Nerden biliyosun belki bende bende erken geldim
Çok iyiyim bende ilde istediğime gitti oy ilçede istediğim olmasada şükür bu güneSelamlar bizim oylarımız köydeydi :) bütün gün köydeydik dolayısıyla..
Oy vermediğim aday kazandı ama çok mutlu oldumm ve gururlu hissediyorum :)
Ben tarifimi aldım, benden korkmazsınız nasılsa genelde sonlarda olduğum için
Ha bu arada sizler nasılsınız
Ne yazdın simdi bana yaz:)Nevreste abla baska birine yazmisim tarifi ya bende senden onay bekliyorum kac saattir ya nevress diye birine atmisim
Kankapandammmmm bana diycen miBenim resmen donem donem aserdigim, cook lezzetli bir makarna. Ben kendi tarifimi havada karada almislardir diye dusunuyordum, meger kimse almamis
Öyle iddialı bir tarif değil canım:) Sen kapmışsındır iddialı bir tarifHayırlı olsun canım ne kaptın acaba merakla bekliyorumbende aldım bi tane
Hevesim kacti biran mesaj bekliyom 4 tarif yazmistim zaten yazmadimki bidaha şimdi farkettim mesajlara bakmasam gormuycem kime yazdığımı:/Ee kapilmismi o tarif
Oyle valla, zaten katilmak icin katiliyorum. Bir tabaklik yapacagim makarnamidaBelli olmuyor bu iş baksana