Bende geç gördüm geldiğimde 20 mesaj vardı-VUSLAT- Canfeb Kukrim kızlar cansınız sizi unutmayacağım
Tenceresiz kaldim anne seni de unutmayacağım kör nenemi bile etiketleyecekmişsin nerdeyse ama beni etiketlememişsin
Ne diyosun
Ne demek canım-VUSLAT- Canfeb Kukrim kızlar cansınız sizi unutmayacağım
Tenceresiz kaldim anne seni de unutmayacağım kör nenemi bile etiketleyecekmişsin nerdeyse ama beni etiketlememişsin
Sen hiç konuşma ablaaaaaa sana güvendim rahat durdumBende geç gördüm geldiğimde 20 mesaj vardı
Onlar etiketlemişlerdi ama kim eksik bilmem okuyamadım bile:)
Biraz bakayım canım bildiğim pek kalmadı:)El açması tarif olabilir onlara bak istersen:)
Ben bile bilmiyordum erken açılmışSen hiç konuşma ablaaaaaa sana güvendim rahat durdum
Hee tamam ozamanBen bile bilmiyordum erken açılmışYarın ben uygun değilim diye Kazen bugün açmış Ama bugünde o sırada sarma sarıyordum 1 saat bakmadım geldim bayağı mesaj gelmiş
hoşgeldin :))Bunu bekliyordum
Enteresan şekilli şukullu bişey var aklımda kararsızım
Hayırlısı olsun ne diyelim ☺
evet canım katılacağım bir aksilik çıkmazsa inşallah :)))Katılacak mısın aldın mı tarif ☺ Ben aldım da yine heyecanlıyım ya hazırlık bilenem yapmaya başladım
Allah hep güldürsün yüzünü bebağmm
bilmihorim böyle olduyine acilmis konu hani birindeydi
kız düşündüm düşündüm baktım vuslat abla eklemiş sonra zaten gerek kalmadı hatta serbtliller gittim unuttuğum var mı diye-VUSLAT- Canfeb Kukrim kızlar cansınız sizi unutmayacağım
hemen körükle zatıNe demek canımo minik var ya o minik
Eski yarışmalar dediğin 2017 den başka olmuş mu makarna yarışması :))Benim tarif pek rağbet görmemiş eski yarismalarda napsam acep
Iyi aksamlar canımİyi akşamlar hanımlar
3 tane vardiEski yarışmalar dediğin 2017 den başka olmuş mu makarna yarışması :))
Tarifini bizimle paylaşan ilk yarışmacıYaaa yaşasın!
Nihayet yapabildiğim bir tarif
Elde açılan İtalya makarnası yapacağım!
Şimdi bula bildim anca3 tane vardi
Bak bakem seninkinin skor nasılŞimdi bula bildim anca